Hvordan at slippe af slanger i en kælder

December 2

Hvordan at slippe af slanger i en kælder

Ligesom mange andre dyr, slanger er altid på udkig efter et sted at skjule. Nogle gange kan de indtaste en hjem gennem de mindste revner de kan finde. Slanger kan være leder efter ly fra udendørs elementer, eller kan endda være udkig gnavere til fest på. Hvorom alting er, er det vigtigt at fjerne slanger straks for at undgå yderligere angreb af flere slanger og andre dyr eller gnavere samt potentielle skade til nogen intetanende i kælderen. Der er mange metoder, du kan bruge til at fjerne slanger fra din kælder.

Instruktioner

Snake fjernelse

Kortindgangsdør en pest kontrol selskab at fjerne slangerne fra din kælder. Mange virksomheder vil fjerne slangerne og også ser til at finde ud af, hvordan slanger har indtastet dit hjem. De kan også hjælpe seal op dit hjem for at forhindre yderligere slange spørgsmål. Prøv og vælge et firma, der vil fjerne eller diffusere krybdyr i stedet for ved hjælp af kemikalier.

•Prøv at fysisk fjerne dem fra kælderen. Der er værktøjer som slange kroge eller slange tænger, der kan hjælpe i sikker fjernelse af en slange. Efter at få fat i slangen, kan du derefter placere den i en slange sack og gå videre til at flytte slangen så langt væk som du kan fra dit hus. Der er også slange fælder, som du kan købe. Dette fungerer særligt godt, hvis du ikke ønsker at fange slangen med en slange krog eller tong. Når du fjerner slangen fra din kælder, skal du bestemme, hvordan det kom ind i huset i første omgang. Ved omhyggeligt søgning til enhver åbninger, kan du derefter forsegle området og forhindre en slange i at komme ind i dit hjem.

•Lure en slange ud af sit skjul spot, således at du kan fange den. Placer en varmepude eller sunlamp i området, så slangen trækkes af varmen. Skarp lugt af mølpose vil drive slangen ud af sit skjul spot, så du kan fange det og tage det til en anden placering. "Lim boards", som er tilgængelige på de fleste isenkræmmere, også kan placeres mod vægge, at slangerne hyppig. Kontrollere lim boards dagligt. Når slangen er fanget, kan det blive frigivet, uskadt fra lim boards med fælles madolie.

Tips & advarsler

  • Holde rod væk fra dit hjem til at forhindre slanger i jorden. Undgå blad bunker eller noget andet, de kan være i stand til at skjule i.
  • Kontroller, at du omhyggeligt håndtere enhver slanger du kommer på tværs. Hvis du ikke kan identificere en slange, rør ikke det, som det kan være giftige.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com