Hvad er forskellen mellem et Circuit Breaker & en Fuse Box

December 2

Både effektafbrydere og sikringer beskytte ledninger ved at forhindre overbelastning af nuværende fra fortsat at passere gennem elektriske kredsløb. Dog varierer breakers og sikringer i, hvordan de arbejder.

Circuit Breaker

En effektafbryder har en bimetal stribe, der er følsomme over for varme. For små nuværende overbelastning, varmen, der genereres årsager en af metaller til at udvide på en anden sats end den anden metal og bøjninger strip nedad til at frigive en løftestang. For store aktuelle overspænding trækker en lille elektromagnet med wire sløjfer striben ned til frigivelsen løftestang.

Fuse

En lunte har en metal glødetråd, der smelter når de udsættes for ekstra varme, der genereres af strømninger højere end hvad sikringen er normeret til. Smeltet glødetråden bryder stien kredsløb.

Service Panel

Panelet service indeholder de enheder, der bruges til kredsløb beskyttelse. Panelet går af mange forskellige navne som breaker box og fuse box.

Breaker Box

Breaker kasser er den mest almindelige moderne service panel og indeholder afbrydere.

Sikringsskabet

Fuse kasser er ældre service paneler og indeholder sikringer. På grund af brandfare ved fuse paneler, tillader mange landestandarder ikke længere dem i nybyggeri. Dog spille sikringer stadig en kritisk rolle i at beskytte elektriske apparater og køretøjer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com