Hvad insekter spiser huller i bladene af Rose buske?

December 3

Hvad insekter spiser huller i bladene af Rose buske?

Mange insekter spiser huller i bladene af rosenbuske. Skaden kan variere fra ragged blade til komplet bladtab. Skader, er mens ikke smuk, generelt ikke nok til at forårsage rosenhæk at dø. Fjern de angrebne blade af beskæring rosenhæk. Se for skadedyr, som du arbejder. Steg avlere, der ikke dyrker økologisk kan finde, at ved hjælp af en rose gødning med systemiske insekticider løser steg pest problemer.

Blad-Cutter bier

Hule rosenhæk stængler tiltrække blad-cutter bier, ifølge Texas A & M University. Blad-cutter bier bruge plantematerialet fjernet fra steg bladene for at skabe vægge i de rugende celler, hvor de unge bier udvikle. Disse bier er vigtige bestøvere, efter Clemson University. Det er bedst at bare fjerne de angrebne blade hvis hullerne genere dig.

Rose Slug

Store huller i bladene af rosenbuske vises først, når rose slug larver modne, ifølge University of California. Unge larver, dog vil skeletonize den nedre overflade af bladet. Selvom larverne kan ligne en larve, er de ikke. Fjern dem straks ved handpicking. Sprøjtning rosenhæk med en hård strøm af vand fra en slange kan løsne dem fra undersiden af bladet. Det bedste tidspunkt at kigge efter dem, efter Clemson University, er om natten. Jord ormemidler, insekticid sæbe og gartneri olie er yderligere indstillinger for kontrol af rose snegle.

Japanske biller

Japanske biller er en af værste af de rose skadedyr, fordi de spiser både blade og roserne. Selv om det er mere almindeligt at se bladene skeletteret når biller er på dem, er der tilfælde, hvor bladene simpelthen har huller i dem. Talrige kontrol indstillinger bruges til disse skadedyr, efter Clemson University. Mælket spore vil ødelægge larver i din græsplæne, men vil ikke gøre noget for at kontrollere biller, der flyver i fra andre værfter. Japansk beetle fælder, efter Clemson University, simpelthen tiltrække biller, så medmindre du kan placere det 50 fødder fra de planter, du ønsker at beskytte, det er nytteløst. Den mest effektive metode er at håndplukke biller under de tidlige aftentimerne. Børste biller i en krukke fyldt med varmt sæbevand, og læg låg på den. Ryst glasset for at dykke biller. Andre naturlige metoder omfatter fjerkræ, som elsker at spise disse skadedyr, og ved hjælp af netting for at holde biller fra dine blomster. Flere kemiske insekticider, arbejde ifølge Clemson University, så godt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com