Instruktioner om hvordan man opbygger en ryger

December 3

Instruktioner om hvordan man opbygger en ryger

For dem, der er erfarne arbejde med metaller og svejsning, kan en ryger være fremstillet af forskellige materialer såsom en 55-gallon drum eller en vandtank. For personer, der ikke er erfarne arbejde med metaller, kan en ryger foretages fra andre materialer, der ikke kræver så meget viden--ligesom en skraldespand eller en gammel eller ny kulgrill. Når du bruger disse materialer kan du bygge en ryger under en time. Det er vigtigt at huske, at du bør altid bruge din ryger mindst 30 fødder væk fra dit hus til at undgå eventuelle ulykker.

Instruktioner

•Fyld en stor skål med vand og fordybe tre bidder af hårdt træ i skålen. De træ stykker bør være mindst 6-inches lang, og kun et hårdt træ som eg og hickory. Tillad træet at lægges i blød i en time. Aldrig brug bløde træsorter som evergreen, som det ikke brænde ren og vil give din mad en creosot smag.

•Tilføj trækul til grillen. Du skal tilføje cirka fem til seks pounds af trækul og sikre, at det holder sig til den ene side af grillen kun. Anden siden vil blive besat af vandet pan. Hælde lightergas over gløderne og tillade væske til at suge ind i trækul i fem minutter. Lys trækul med en match.

•Wait for trækul til brænde indtil det er varmt og en grålig farve. Fyld aluminium gryde med vand, halvvejs. Du kan tilføje dine favorit krydderier til vandet for at indgyde maden med endnu mere smag. Du kan også bruge din foretrukne marinaden i stedet for vand. Vand eller marinade vil lige give et fugtigt miljø, forlader mad, fugtige og tilbud i hele Røgningen. Placer vandet pan til grill, overfor briketterne.

•Tag bidder af hårdt træ fra vandet og placere dem på de gløder. Fugt, der er dyppet i træ vil give en røget miljø. Placere den madlavning rack eller grill rist i grillen og placere den mad, du ønsker at ryge på toppen, over vandet pan.

•Dæk grill med dens låg og sæt temperaturen gauge til en ventilationsåbninger på låget. Temperaturmåleren vil overvåge den indvendige temperatur på din nye ryger, at sikre, at temperaturen holder sig mellem 150 og 250 grader Fahrenheit. Hvis temperaturen overstiger 250 grader Fjern låget for at give nogle af varme til at flygte.

Tips & advarsler

  • Altid bruge din ryger væk fra huset eller nogen træer. Aldrig forlade rygeren uden opsyn.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com