Hvordan man Wire en House kredsløb Panel

December 4

Så længe arbejdet gøres omhyggeligt, og med alle sikkerhedsforanstaltninger på plads, ledninger nye afbrydere i et hus kredsløb panel kan gøres ved næsten alle. Dog, hvis den overhovedet er i tvivl om processen, ansætte en elektriker.

Instruktioner

•Shut off den hovedafbryder. Fjerne dækplade og test for power før du rører nogen indre dele. Ved hjælp af en neon magt tester touch en sonde til den neutrale bus bar og den anden til hver af de sæt skruer på de enkelte afbrydere.

•Anvend en hammer og skruetrækker til at åbne så mange af de runde knockouts på panelet circuit breaker, som er nødvendig for nye forbindelser. Vedhæfte en kabelklemmen til hver af knockout huller og dirigere de nye ledninger kabler gennem klemmerne og i panelet service.

•Double check igen at være sikker på den er slukket. Derefter foder nok kabel ind i boksen panelet, som er nødvendig. Bøje grundstødningen ledningen på kablet rundt terminal på jordforbindelse bus bar.

•Strip en halv tomme isolering fra slutningen af den hvide kredsløb ledning. Tilslut denne nøgne ende til en åben skrue terminal på den neutrale bus bar og spænd sætskruen. For enden af den sorte kredsløb ledning strip halv tomme af installation og Tilslut den nøgne ende til terminal på en af Tom enkelt polet afbrydere. Spænd sætskruen.

•Skub ene ende af den nye circuit breaker på krog ved siden af bus-bar. Fortsæt, indtil det klikker på plads. Rute overskydende sort ledning rundt inde i panelet.

Tips & advarsler

  • Strømstyrke circuit breaker som ledninger forbindes må ikke overstige strømstyrken af ledningerne, selv. Når du vedhæfter nøgne ledninger til at sætte skruer, wrap ledningerne med uret, så at når sætskruen er strammet, wiren ikke vil krydse Roter.
  • Rør aldrig ved service ledninger fra magt kommer ind i afbryderknappen. Få en elektriker til at arbejde på denne del, hvis udenfor magt ikke er tilsluttet til huset.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com