Hvordan at reparere en brudt døren låsen

December 5

Hvordan at reparere en brudt døren låsen

En dør, der ikke lukker gnidningsløst kan forårsage kladder og andre problemer. Undersøge strejke plade af dørlås for ridser vil give indsigt i låsen problem. En ridset switch plade er et tegn på, at låsen skal flyttes. En dør, der lukkes, men ikke låsen skal strejke plade flyttes til en bedre pasform.

Instruktioner

• Luk døren og Bemærk hvor låsen bolt opfylder strejke plade.

•Stram dørhåndtag til at give en sikker pasform. Løsn skruen på skaftet af håndtaget. Holder knop på anden siden af døren tæt med din venstre hånd, greb de andre knop med din højre hånd og drej det med uret til at stramme grebet. Stram skruen på knop skaft med en skruetrækker.

•Fuld toppen af strike plate hul med en metal rasp til at udvide åbningen, så låsen til at passe ind i rummet, forudsat.

•Tilføj en lille shim bag strejke plade hvis låsen bolt ikke når strejke plade. Skru de øverste og nederste skruer af strejke plade og trække plade fra dørkarmen. Klip et stykke pap form af strejke plade og passe det på bagsiden af strejke plade. Erstatte strejke plade, med shim knyttet til dørkarmen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com