Hvordan at skære og slutte sig til kanalen bestyrelsen

December 5

Hvordan at skære og slutte sig til kanalen bestyrelsen

Kanalen bord er en glasfiber isolering board er dækket af en plast eller metallisk belægning. Det er stiv som ark metal kanalsystem, men har isolerende kvaliteter på grund af glasfiber eller andre isoleringsmaterialer anvendes i sin opbygning. Det kan være dannet i rektangulære kanaler og skæres med en hobbykniv eller særlig gaffatape-bestyrelse skærende værktøjer, såsom en kerfing eller en shiplap værktøj.

Instruktioner

•Starting ved den venstre kant af bestyrelsen, måle og markere bestyrelsens kernemateriale med tre foldelinjerne for den kanal paneler, en linje for hæftning flappen og en cut-off linje på den højre kant.

•Klippe en rabbet fælles i indersiden venstre kant med et rabbet shiplap værktøj. En rabbet er en forsænket cut, der giver mulighed for højre kant og den venstre kant til at danne en tæt forsegling. For at skære rabbet fælles, forsigtigt trække værktøjet rabbet shiplap langs kanten af brættet.

•Klippe riller i de linjer, du markerede i trin 1, ved hjælp af en modificeret hjørne shiplap værktøj. Shiplap værktøj bruges til at skære riller i linjer, mærkning corner folder. Som du klippe fra venstre, Sørg for at gøre en ret shiplap groove, og derefter en venstre groove og derefter en anden højre groove.

•Opret hæftning flappen ved at skære gennem isoleringen med en hobbykniv og stripping isolering fra bestyrelsens modstående materiale. Pas på ikke at skære i facaden.

•Klap på kanalen bestyrelsen til at danne del af kanalen, at sikre, at rabbet lavet på venstre kant i trin 2 pladser ordentligt med lukningen fælles på højre kant.

•Hold afsnittet kanalen omkring 30 grader ud over pladsen og korte fælles hver 2 inches. Placer hver korte ca 1/2 tommer fra kanten af hæftning flappen.

•Seal fælles med trykfølsomme aluminium folie tape, bruger en squeegee eller lignende tilslidningsprocedure værktøj at gnide båndet og skabe et stærkt bånd. 1-tommer kanalen bestyrelsen, brug 2 1/2-tommer-dækkende tape. 1 1/2 eller 2 tommer kanalen bestyrelsen, brug 3-tommer-dækkende tape.

Tips & advarsler

  • Trykfølsomme tape er en af tre accepterede materialer til kanalen bestyrelsen lukninger. Alternativt, du kan bruge en godkendt ventilationskanal mastiks og glasfiber mesh bånd eller tape designet til Varmforsegling, afhængig af kanalen bord produkt og job specifikationer.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com