Sådan får du erfaring fra træet landbrug

December 5

Sådan får du erfaring fra træet landbrug

Der er en række måder at få erfaring fra træet landbrug. Fordi træet landbrug forekommer på mange forskellige niveauer af skala, kan du nemt deltage med relativt lave indledende omkostninger. Forskellige organisationer kan give vejledning og ressourcer til dem, der søger erfaring i træ landbrug. Interesse i træ landbrug er ikke begrænset til USA. Hvis du ønsker at rejse, er der også muligheder i udlandet.

Instruktioner

•Plant træer selv. Den bedste måde at få erfaring fra træet landbrug er at deltage aktivt i den. Du kan komme i gang ved såning kun en håndfuld af træer. Vær opmærksom på at nogle træer, som frugttræer, tage tage flere år for at begynde at producere produkter. Plantning og pleje af træer dig selv vil hjælpe dig med at lære om den voksende, beskæring og høst proces.

•Søge beskæftigelse på typen af træ farm, der appellerer til dig. Hvis du har problemer med at finde i nærheden avlere i dit område, kontakt med lokale, statslige og nationale træ landbrugets organisationer, såsom The Christmas Tree landmænd forening af New York.

Kortindgangsdør Udvidelsesagenten område og forhøre sig om workshops, præsentationer, referencemateriale og åbne huse omkring træet landbrug. Mange større universiteter har en landbrugs udvidelse program, der tjener område landmænd, såsom Cornell Cooperative udvidelse i New York, opererer ud af Cornell University.

•Look for arbejde på træet gårde i andre lande. I Australien, for eksempel, er der mange muligheder for at plukke frugt på forskellige typer af træ gårde. I nogle tilfælde, kan dit visum forlænges, hvis du arbejder på et træ farm for en bestemt periode.

•Enroll i et kursus eller grad relateret til træ landbrug. Formel uddannelse giver nyttige færdigheder for voksende træer og drive en virksomhed.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com