Sådan Unstop en septiktank afløb linje

December 6

Sådan Unstop en septiktank afløb linje

Der er nogle skridt du kan tage for at rydde din septiktank afløb; andre trin kan bedre overlades til fagfolk. Arbejde med spildevand systemer kan være farlige på grund af de gasser, der udvikler inde i dem. Det er også let at bryde rør, hvis du forsøger at snegl dem af dig selv. Indstillingerne for åbning af afløb er mekanisk bryde gennem tilstoppe, eller tilføje kemikalier eller mikrober til at spise væk tilstoppe.

Instruktioner

•Purchase to mikrobielle VVS produkter på VVS levering eller hjem forbedring butik. Købe den mest magtfulde en du kan finde. Et er at gå i septisk afløbet; den anden er til brug i toiletter og husstand afløb.

•Tag på briller, handsker og maske. Åbn septisk bundproppen meget langsomt med en rørtang. Undgå at sætte dit hoved ind i røret til at lede efter en træsko. Gasser inde kan overvinde dig og endda være dødelig. Fjern stikket langsomt, og hvis spildevand siver ud, undgå kontakt med den.

•Pour bakteriel produktet ind i septisk afløbet. Brug det som anvist på pakken. Styrte alle toiletter. Hæld andre mikrobielle produktet i toiletter. Giv produkter som meget tid til at arbejde som produkt etiket anbefaler. Gentag behandlingen eller kalde en professionel for at tage en anden tilgang, hvis de mikrobielle produkter ikke klare septisk afløbet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com