Hvordan at køle en køler til at hænge hjorte

December 6

Hængende en hjort er afgørende, hvis du ønsker mørt kød. Tricket er at hænge hjorte på en temperatur over frysepunktet, men under 40 grader. Hvis det får nogen varmere end, vil bakterier begynde at spise rådyr. Hvis du ikke har adgang til en kommerciel walk-in-box som er køles af en kompressor, kan du bygge din egen kolde opbevaringsrum i din garage med isolering og et vindue aircondition-enhed. Dette er en meget mere omkostningseffektive tilgang. For at afkøle dit hjorte-hængende køligere, får man imidlertid foretages særlige tilpasninger af vinduet a/c enhed, der ikke er sat op til at give temperaturer mindre end 60 grader, langt mindre temperaturer i 30 ' erne. Et bedre alternativ er at købe et produkt, der dybest set kan forvandle dit vindue a/c til en kompressor så ideel hængende temperatur kan nås og enheden vil ikke fryse op.

Instruktioner

•Purchase et stort vindue klimaanlæg enhed (mindst en 12000-BTU hvis din køler måler 8 af 8 fod) og montere det i din køler.

•Purchase en CoolBot (Se ressourcer) eller et lignende produkt, der kan bruges med dit vindue a/c enhed til hovedsagelig gøre det til en kompressor køle din hjorte-storage køligere. Dette er meget mere omkostningseffektiv end købe eller opretholde en faktiske kompressor.

•Sæt CoolBot ind i en almindelig elektrisk stikkontakt i nærheden af dit vindue a/c enhed. Observere, at der er tre ledninger stikker ud af CoolBot. Opsætningen er meget simpel; du behøver ikke at foretage ændringer i vinduet a/c enhed, og der er ingen ledninger skal skæres og intet at blive omdirigeret eller loddede. (En gratis hjælp linje tilbydes endnu med CoolBot.)

• Lad de første wire simpelthen holde ud, fastgjort til intet. Dette måler temperaturen på værelset hjorte køligere.

•Grab den anden ledning--"frost sensor"-- og læg det i de "vent køleribber" vindue a/c enhed. Det behøver ikke selv at være tapede eller sikret på nogen måde.

•Tilslut den tredje ledning til temperaturføler af du er a/c enhed med elektrisk tape. Tænd enheden vindue a/c og lad det køle din køler til den ideelle temperatur hjorte. CoolBot er en miniature "hjerne" der styrer a/c enhed og gør det opfører sig som en walk-in køligere kompressor, flytte koldt luft på ud i rummet uden at fryse.

Tips & advarsler

  • Bestemme, hvis din garage eller baggård shop kan holde den ideelle temperatur til at hænge en hjort. Hvis det er i 20 ' ere i rådyr sæson, for eksempel, kan væggene i din garage eller shop give bare nok isolering for at bringe temperaturen i det ideelle 32 til 40 graders interval. Derefter kan du blot hænge rådyr ved hals i din garage eller butik. Som et alternativ til at opbygge din egen køligere, kan en fyr jæger kunne give dig adgang til en regelmæssig walk-in køligere boks, hvor du kan hænge din hjorte.
  • Hvis du forsøger at redigere et vindue a/c enhed på din egen, Husk på at du vil annullere din garanti i processen. Selv med ændringerne er der stadig en alvorlig risiko for, at vinduet enhed vil fryse op under forsøget på at give temperaturer i den ideelle 32 til 40 graders interval.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com