Hvordan fjerner jeg en over jorden Tank?

December 7

Over ground tanke er almindeligt anvendt til boligopvarmning oil. Disse ståltanke vil vare for utallige år hvis plejes ordentligt. Men hvis din tank fjedre en lækage eller viser overdreven ruster, eller du konverterer til naturgas, skal du fjerne gamle ovenfor jorden tank, som det kan være tidskrævende og dyrt.

Instruktioner

Kortindgangsdør din lokale kommunale myndigheder at bestemme, hvis du har brug for tilladelser til fjernelse af tanken. I mange områder skal du også planlægge inspektion med byen for at sikre du fjernet korrekt tanken. Manglende opnåelse af nødvendige tilladelser kan resultere i bøder.

•Locate afløb ventil i bunden af tanken og dræne indholdet venstre inde i tanken til godkendt opbevaringsbeholdere. Containeren skal have en etiket, betegner godkendelse for brug af boligopvarmning brændstof. Hvis du spilder olie på jorden, kan det koste tusindvis af dollars hen til nyde sig fjernet af en farlige materialer team. Hvis du spill, skal du kontakte din lokale brandvæsen. De kan hjælpe dig med oprydning.

•Tag olie linjer forbundet til huset. Igen, træffe foranstaltninger for ikke at spilde nogen af olie på jorden. I de fleste tilfælde vil du have to linjer; at tage olie ind i hjemmet og en, der fungerer som en tilbagevenden eller en udluftning. En standard skruenøgle vil arbejde for at fjerne olie linjer.

•Tag lag bolte der sikrer fødderne af tank til konkrete pad. Hvis tanken ikke sidde på en konkret pad, grave omkring fødderne med en skovl.

•Læg tank på sengen af en pickup truck. En tank kan vejer flere hundrede pounds, så trække på hjælp fra flere personer til at løfte og bære tanken. Sikre tank til sengen af lastbil med skralde stropper.

•Tag tank til en godkendt affaldscontainer i dit område. Din by tillader office eller brandvæsen normalt kan dirigere dig til et godkendt anlæg.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com