Hjemmelavet affedtningsmiddel løsning

May 23

Fedt efterlader en fedtet film på overflader, som det kommer i kontakt. Dette fedtet hinde bliver et tilflugtssted for snavs, støv og andet snavs. Daglige rengøringsmidler fjerner ikke alle spor af fedt fra en overflade. Heldigvis kan du gøre fælles og billig husholdningsartikler til hjemmelavet affedtningsmiddel løsninger.

Hvid eddike

Ufortyndet eddike skærer igennem fedt og fjerner eventuelle ledsagende lugte. Hæld destilleret hvid eddike i en sprayflaske, og tåge den fedtede overflade. Aftør overfladen ren med en svamp. Hvis du møder modstand, genanvende eddike, og lad det sidde i 10 minutter før skrubbe med en nylon skrubber. Skyl overfladen ren med koldt vand, og tør med et håndklæde.

Majsstivelse

Majsstivelse er en absorberende materiale, som fjerner fedt fra forskellige overflader. For fedt på hårde gulve, dække helt med majsstivelse, og lad det sidde i flere timer, hvilket vil give majsstivelse nok tid til at absorbere fedt og olie. Børst majsstivelse de hårde gulve med en kost i en fejebakke. Dække en fugtig svamp med majsstivelse, og skrub den fedtet hinde off køkkenskabe og træ.

Bagepulver

Et økonomisk valg for rengøring og desodorisering dit hjem, bagepulver er naturligvis slibende og scrubs fedt fra overflader. Holde en ren svamp under kølige rindende vand indtil fugtig. Drys en liberal mængde bagepulver over den fugtig svamp, og begynder at skrubbe fedt med den affedtningsmiddel løsning. Skyl svamp ren når tilsmudsede, genanvende bagepulver og fortsætte skrubbe indtil du har fjernet alle spor af fedt. Aftør overfladen ren med flere papirservietter.

Citronsaft

Ikke blot gør citronsaft opløse fedt, men det giver også luften en citrus aroma. Hæld citronsaft i en sprayflaske. Du kan presse citroner for at erhverve saft eller købe saft på egen hånd i afsnittet råvarer i et supermarked. Tåge fedt med citronsaft, og lad det sidde i fem minutter. Naturligt sure arten af saften opløser fedtet hinde. Tørres af overfladen med en svamp, dæmpet i koldt vand. Gentag processen, indtil du har fjernet alle fedt.

Ammoniak

En billig rengøringsmiddel, ammoniak vil fjerne fedt, samt bagt-on og brændte fødevarer, fra inde i din ovn. Hæld klart ammoniak i en glasskål, og sæt den inde i en cool ovn. Forlade ammoniak til at sidde i ovnen natten over. Dampe fremstilles af ammoniak vil løsne fedt fast på ovnen vægge. Tør inde i ovnen ren med en klud fugtet i koldt vand. Advarsel: Ammoniak er et farligt kemikalie, som du aldrig må blandes med blegemiddel.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com