Sådan vedhæfte træ hegn til en eksisterende Metal Hegn

December 7

Sådan vedhæfte træ hegn til en eksisterende Metal Hegn

Chainlink hegn leverer sikkerhed, men ikke beskyttelse af personlige oplysninger. Mange mennesker foretrækker udseendet af en træpaneler hegnet til galvaniseret armeringsnet. Hvis du overvejer at fjerne din chainlink hegnet og erstatte det med et træpaneler hegn, specialiseret hardware gør arbejdet lettere og reducerer omkostningerne ved hegnet renovering. Stål til træ fencepost adaptere er tunge U-formet stål stropper, der tillægger en installeret runde stål post plankeværk skinner. Hardwaren er forborede at gøre installationen lettere. Ingen specielle værktøjer er nødvendige, men jobbet er meget lettere med to mennesker.

Instruktioner

•Measure og markere positioner af skinner på den første post. Bindebånd på indlæg på niveau med en jernbane-mark. Tie anden enden af snoren til en tilstødende post på omtrent samme højde med strengen stramt. Hænge en line-niveau på strengen og flytte knuden på den anden post op eller ned indtil linjen er niveau. Mark den anden post i forbindelse med knude. Gentag for at markere indholdet af den anden og/eller tredje skinner på stillingerne. Måle og Bemærk afstande mellem centre af stillinger på niveauerne af varemærkerne. Fjerne linjeniveau.

•Measure og skære skinnerne til de målte afstande mellem stolperne. Hvis stillingerne er ikke ligefrem plumb, kan afstande mellem indlæg i forskellige højder ikke være den samme.

•Strømforbrug i standby på bagsiden af hegnet. Passe til adapter på den runde stål post på niveau med den første jernbane mark. Den buede del af kortet vil stå over for dig. Den fladtrykte, forborede del af kortet vil stå foran hegnet og din assistent. Bede din hjælpeassistent støtte jernbane, holder det så slutningen af skinnen er centreret til stillingen. Brug en boremaskine og drivende bit til at skrue adapteren til jernbane fra bagsiden med 1 1/2-inch skruer. Gentag, vedhæftes den anden post jernbane på samme måde. Arbejde omkring omkredsen af hegnet, installere alle top skinner først, derefter går videre til at installere de anden eller tredje skinner.

•Installer infill Stokke eller planker ved at skrue dem til skinnerne med 1 1/4-inch skruer. To skruer, justeres vandret, typisk tilstrækkeligt til at holde blokadevagt eller planke sikkert til hver bane. Sørg for, at den første planke er plumb igen og igen med en tømrer niveau hver to eller tre planker for at sikre, at de er installeret plumb. For at sikre toppen af hegnet er niveau, placere den tømrer niveau vandret oven på den sidste installeret planke og niveau. Placer den næste planke, så dens top opfylder den nedre overflade af niveauet. Fortsætte med at installere infill planker hegnet job er fuldført.

Tips & advarsler

  • En 4-fods høje plankeværk kræver mindst to skinner pr. panel. En 6-fods hegn kræver tre.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com