Bruce Lock & Fold hårdttræ gulv installationsvejledning

December 7

Bruce Lock og Fold hårdttræ gulvbelægning installeres nemt og hurtigt over en hård overflade gulvet gør det løsningen til weekenden gør det selv person at have en smuk ny gulv. Ordet flåd og vil ikke spænde eller adskille hvis installationsanvisningerne følges omhyggeligt. Bruce tilbyder støbning og overgangen strips, der passer til den nye gulve, giver den færdige installation et professionelt installeret udseende. Gulve fås i mange forskellige finish, der vil passe enhver udsmykning plan.

Bruce lås & Fold hårdttræ gulvbelægning Installation

Køb 10 procent overdosering på Bruce Lock og Fold hårdttræ gulvbelægning at tillade for affald og forkert nedskæringer. Enhver venstre over stykker bør opbevares i de begivenhed udskiftninger kræves. Multiplicere længden af området gange bredde til ankommer firkantede optagelser. Tillad gulvbelægning at komme til stuetemperatur; Dette er normalt 24 til 48 timer.

Dette gulv er installeret over de fleste eksisterende hårde overflade gulvbelægning. Fjerne sokler og underbyde døren lister for at tillade den nye gulvbelægning til at glide under kantlisten. Lægge en skrot af gulve på gulvet og trim molding med en håndsav. Feje området for at fjerne alle støv og snavs.

Rul den første række af polstret underlag, så enderne til at rulle op på væggene et par inches. Dette er trimmet ned når gulvbelægning installation er færdig og før baseboards er re-installeret. Til badeværelser, køkkener eller andre høje fugt områder er underlag sømme forseglet med polyethylen tape til at danne en fugt barriere.

Lægge den første række af gulve med den tunge side til ydermur. Arbejde venstre til højre når du installerer gulvbelægning. Den første række af Gulvbelægning kan kræve trimning af bredde til at undgå at ende op med en lille splint af gulve på finish væg. Efterlad et mellemrum af ¼ tommer på væggene til at give ordet til at flytte.

Trimme det sidste stykke på den første række til længde, hvis stykke trimmet er mere end otte inches; Dette er den start stykke til den næste række. Hvis de klippede stykke er mindre end otte inches, skære et nyt stykke gulv i halvdelen til begyndelsen stykke. Dette giver mulighed for butt enderne af gulvet skal fordeles gør gulvet stærkere og mere tiltrækkende for øjet.

Skub det første stykke af den anden række tunge side ind i rillen for den første række. Hold Gulvbelægning i en vinkel til gulvet og dias på plads. Installere balancen af rækken og vende tilbage til udgangspunktet udgangen til snap bestyrelser ned til snap på plads. Holde butt enderne stramt.

Fortsæt denne procedure indtil alle gulve installeret. Re-installere baseboard og installere overgang strimler hvor Bruce Lock og Fold gulvbelægning møder andre typer af gulve.

Rengøring og pleje

Aldrig voks denne gulvbelægning. Gulvet rengøres med producent-anbefalet rengøringsmidler. Brug følte puder på benene af møbler for at undgå at ridse gulvet, når du flytter møbler.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com