Hvordan at slippe af med en lugt autocamperen

December 7

Hvordan at slippe af med en lugt autocamperen

Campister er nyttige for familie udflugter eller sammenkomster med venner i naturen. Mens en camper kan gøre for en hyggelig hjem væk fra hjemmet, kan erhverve over tid, en meldug eller muggen lugt fra anvendelse og eksponering for regn eller fugt. At slippe af med lugten i en camper--hvad årsagen kan være--kan gøres effektivt med lidt knofedt.

Instruktioner

•Fjern alle flytbare sædebetræk eller tæpper fra camper og vask dem i din vask maskine med opvaskemiddel og en kop hvid eddike. Eddike vil hjælpe med at dræbe mug eller bakterier under tilføjelse af en frisk duft til elementer. Hænge ud til tørre.

•Pour bagepulver på alle gulve og møbler i din camper og lad det sidde natten over med vinduerne åbne hvis det er muligt. Vakuum op bagepulver næste dag. Dette vil hjælpe freshen polstring, der ikke kan fjernes.

•Rengør alle hårde overflader såsom køkkenborde, badeværelse inventar eller windows med en multipurpose renere. Moppe gulve samt med enten et gulv renere eller nogle hvide eddike. Fyld en sprayflaske med hvid eddike og spray de hårde overflader. Henstår i fem minutter og derefter tørre væk.

•Indstil ud skåle af fugt-spise krystaller i hele camper. Sætte en i den spiseplads, badeværelse, seng og køkken. Lad skåle sidde natten over eller i længere tid. Hvis du har at gøre med en stærk meldug eller fugtig lugt, Gentag dette for en nat eller to.

•Indstil skåle med eddike samt skåle med bagepulver og efterlade natten over med vinduerne åbne, hvis det er muligt. Dette vil hjælpe fjerne enhver resterende lugt når camper er blevet grundigt rengjort og eventuel fugt er blevet elimineret.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com