De bedste druer til dyrkning i nordøst

December 9

De bedste druer til dyrkning i nordøst

Du kan ikke overveje jord i den nordøstlige USA som ideel til dyrkning af druer. Bortset fra varieret jordbundsforhold har det et uforudsigeligt klima, der let ikke egner sig til dyrkning af druer. Endnu flere stater i nordøstlige--New York, Pennsylvania, New Jersey og Connecticut blandt andre--dyrke druer til vin. New York's Finger Lakes region og north fork af Long Island har veletablerede vinmarker. I alt har mere end 31.000 hektar vinmarker og hundredvis af gårde høst af druer. Pennsylvania er en anden vigtigste drue producent i nordøst. Nationens første kommercielle grapevine børnehave var faktisk i sydøstlige Pennsylvania. Det nordøstlige jordbunds- og klimaforholdene betingelser aktiverer et antal druer til at vokse der.

Concord

Vinmarker i Pennsylvania, Ohio og New York udgør de tre stater kendt som "concord vin bælte". Af dem har New York de fleste vinmarkerne producerer Concord grape sorter. Denne hvide drue sorter er hjemmehørende i USA Concord druer har lavere indhold af sukker end europæiske varietals og betragtes som resistente. Vinproducenter bruge dem til at lave vine som Manischewitz og Mogens David--to variationer af sød vin.

Niagara

Niagara drue sorter er andet højeste drue sorter produceret af New York vinmarker. Hvide drue er godt i køligere klimaer nordøst samt Pacific Northwest. Det er kendt for sin stærke drue aroma og karakteristiske smag, smagning svarer til ikke-alkoholiske druesaft. Mens nogle vinmarker producere en Niagara vin, er druemost normalt bruges som en hvid vin blanding.

Cabernet Sauvignon

Pennsylvania har nogle af de bedste betingelser for voksende Cabernet Sauvignon druen sorter. Det er en rød druesort anvendes på egen hånd for at producere Cabernet Sauvignon vin eller blandet med andre druer druesorter til en unik smag vin blanding. Det er kendt for dens komplekse smagsnoter af solbær, blommer og kirsebær. Afhængig af vinmager, kan drue producere vin med en røget eller pebret smag. Cabernet Sauvignon druer gør normalt en fed, tør vin.

Chambourcin

Chambourcin er også en populær drue dyrkes i Pennsylvania. Det er en hybrid (f.eks. fremstillet af passage to eller flere drue varietals forskellige vin arter) rød drue sorter. Vinproducenter blend normalt denne drue med en anden drue sorter, ligesom pinot noir, for at skabe en mere interessant aromatiske blanding. Chambourcin drue betragtes som en stor frugtvin. Smag af bær og kirsebær er almindeligt bemærket. Vin fremstillet af denne drue har også et strejf af vanille eller eg i sin smag. Det er en medium-bodied vin.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com