Vinter udendørs jord omplantning for Avocado plantning

December 9

Vinter udendørs jord omplantning for Avocado plantning

Mange hobby gartnere og gartnere, der ønsker at dyrke prydplanter, valgte en type af avocado træ. En avocado frø kan nemt blive startet indendørs med minimal vedligeholdelse, og inden for otte uger, producerer frø rødder og en stilk. Når rødder og stængel form, du kan plante avocado udendørs. Med ordentlig site, jord udvælgelse og vinter beskyttelse, kan du transplantation en avocado sent om vinteren.

Instruktioner

•Begin præparater til transplantation dine avocado træ udendørs meget sent på vinteren. Du avocado fastsættes for forår og sommer vækst, samtidig også undgå en lang vinter i frostgrader.

•Vælg et websted, der indeholder godt afdrypning jord, især interne dræning. Også, bør du vælge et websted, der vil støtte i vinter beskyttelse. Vælg et websted i syd eller sydøst side af din have, som er normalt den varmeste sted i haven. Generelt, ideel pH-niveau for jord til dyrkning af avocado er mellem 6 og 7, men på grund af det store antal sorter, kontrollere, at typen af avocado, som du ønsker at vokse vil trives i pH betingelser i din have.

•Transplant avocado dobbelt så dybt som størrelsen af frøene. Hvis du plantning frø i foråret, du kunne plante den lige så dybt som størrelsen af frø, men plantning det dybere i jorden i løbet af vinteren vil beskytte det mod frost om vinteren.

•Sæt en bunke jord oven på webstedet plantning. Du kan fjerne højen i foråret efter den sidste frost. Højen af jord vil give stedet ekstra isolering og holde den avocado, beskyttet mod frost og frost.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com