Måder at organisere dit soveværelse

December 10

Måder at organisere dit soveværelse

Dit soveværelse er et sted af ensomhed og tilbagetrækning, men over tid kan blive overfyldt, rodet og uorganiseret. En af de bedste måder at organisere dit soveværelse starter med et ønske om at forenkle. At slippe af med varer du ikke længere bruger og organisere de resterende elementer vil hjælpe med at bringe komfort og skønhed til dit soveværelse rummet.

Ren skabet

En måde at organisere dit soveværelse er at starte i skabet. Selv om elementer i dit skab ikke er synlige, kan de hurtigt blive uorganiseret. Start i toppen af dit skab og arbejd dig ned ved rengøring off alle hylder, sortering alle ubrugte tøj i give-away bunker, organisere hatte og tilbehør i kategorier og smide væk brudt eller uønskede elementer. Bruge robust plastik eller træ bøjler for alle dit tøj. Rydde alle uønskede sko, og organisere dine resterende sko på en sko rack.

Declutter personlige ejendele

Slippe af med eventuelle overskydende rod. Kig på hvert element i dit soveværelse og afgøre, om det har iboende skønhed, uanset om det er nyttigt eller om det har affektionsværdi. Hvis en tilbehørsdel ikke falder ind under en af disse tre kategorier, slippe af med det og donere det til en velgørende secondhand butik. Når du har ryddet ud i uønskede elementer, finde et sted for hver tilbehør, der er tilbage. Nogle varer kan opbevares i skuffer eller i bøtter under din seng. Andre varer kan bruges til at pænt accessorize og pryde dit soveværelse.

Gruppeelementer sammen

Gruppere lignende varer. Gruppering kan frigøre mere plads i og omkring dit skab, vægge, kommode og gulv. For eksempel, tage din samling af fotos og vise dem i rammer eller gemme dem i en boks, foto. Organisere sokker og undertøj i bunker og adskille dem i din kommode skuffer. Du kan rydde op i gulvet området ved at lægge alle dine sko i skabet på din sko rack og placere alle beskidt tøj i en kurv. Hvis du har et element, som du indsamler, Opret en særlig karbad eller kurv, der kan udpeges udelukkende til din samling. Holde alle dine sengetøj pænt organiseret på din seng for at reducere rod.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com