Lavendel & Sølvfisk

December 10

En fælles insekt findes i mange hjem, Sølvfisk bider ikke, men kan være en plage alligevel. Disse sølv bugs vil glide hen over gulvet i closets, pantries og andre out-of-the-way områder. Heldigvis, boligejere har flere muligheder for at beskæftige sig med Sølvfisk. Udover kommercielle pesticider er der et par naturlige pest kontrol – herunder lavendel--der vil drive Sølvfisk ud af dit hjem.

Sølvfisk

Forårsager ingen skade til mennesker eller dyr, krydse Sølvfisk overflader i en fisk-lignende bevægelse. De vingeløse, sølv-farvet insekter bebor en række områder, herunder kviste, kældre, toiletter og baseboard. Sølvfisk feed på elementer, der indeholder et højt niveau af protein, kulhydrater og stivelse. Husholdningsartikler, som Sølvfisk vil forbruge omfatter fugtig tapet, bogbind, papir og stivede tøj.

Lavendel

En fantastisk, lilla blomst, der byder på en rolig og beroligende aroma, lavendel naturligt frastøder forskellige insekter herunder edderkopper, Sølvfisk, møl og kakerlakker. Du kan vokse lavender indendørs eller ude i containere eller i en have. Hvis voksende lavendel i beholdere, skal beholderne har drænhuller i bunden. Disse huller vil give overskydende vand kan løbe ud af jorden. Lavendel plantet udenfor foretrækker veldrænet jord. Hvis du ikke ønsker at vokse din egen lavendel, er tørret lavendel og dens væsentlige olie tilgængelig på craft Centre og helsekostforretninger.

Forhindre Sølvfisk med lavendel

Der er flere metoder til med succes drev Sølvfisk ud af dit hjem med lavendel. For at øge styrken af de naturlige skadedyrsbekæmpelse, skal du bruge hver metode i forbindelse med hinanden. Fylde flere poser med tørret lavendel. Du kan købe tomme poser på håndværk butikker eller lave en derhjemme med ostelærred. Hænge de lavendel-fyldte poser i toiletter eller andre områder, hvor du typisk se Sølvfisk. Lavet af olier af lavendel anlægget, er æterisk olie en koncentreret væske, der packs en punch for en lille flaske. Fyld en sprayflaske med vand og tilsæt 10-15 dråber lavendel æterisk olie. Tåge dit hjems air med spray til at holde Sølvfisk i skak. Tør indersiden af skabe og skuffer med ren æterisk olie til at frastøde insekter.

Andre måder at forhindre Sølvfisk

Udover løbende rengøring, er fejer og afstøvning dit hjem, der flere skridt til at holde Sølvfisk væk. Gemme papir emner--som magasiner og aviser- og bøger i lufttætte beholdere. Da Sølvfisk trives i fugtige miljøer, sænke mængden af fugt i hjemmet ved at køre en affugter. Umiddelbart lave utætte vandhaner, afløb og rør. Disse situationer skabe gunstige betingelser for Sølvfisk skadedyrsangreb. Sølvfisk kan snige sig ind i dit hjem via revner og sprækker i fundamentet. Fylde disse overskydende point med caulking at reducere antallet af insekter, der kommer ind i dit hjem.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com