Ingredienser i klæbebånd Remover puder

December 11

Ingredienser i klæbebånd Remover puder

Selvklæbende tape remover pads er generelt ikke-vævet, individuelle puder dyppet i en kombination af ingredienser, der giver mulighed for pad til at handle som en universel remover til selvklæbende tape. Selvklæbende tape remover puder bruges typisk til medicinske applikationer til at fjerne klæbemidler efterladt af tape eller bandager fra huden, men de kan udnyttes til nogle klæbende eller goo fjernelse applikationer rundt i huset.

Major ingredienser

Proportionerne af store ingredienser varierer afhængigt af det specifikke mærke, men de fleste lod samme hovedingredienserne. Isoparaffin, en undertiden primære ingrediens, er en blanding af kulbrinter eller mineralske olier, afledt af råolie. En anden fælles hovedingredienserne er petroleum naphtha, også kendt som petroleum destillater eller alifatiske petroleum naphtha. Den tredje fælles vigtig ingrediens i selvklæbende remover puder er isoproypl alkohol.

Mindre ingredienser

Flere mindre ingredienser kan være til stede i nogle mærker af klæbebånd remover puder. Nogle produkter kun en liste over aktive ingredienser og ikke må indeholde mindre ingredienser på etiketten. Mulig mindre ingredienser kunne omfatte isopropyl palmitat, isopropylalkohol myristate, fedtsyrer, opløsningsmiddel naptha, forskellige parabener, xylen, polyaminopropyl biguanide m.fl.

Mulige sundhedsrisici

Mulige sundhedsmæssige risici forbundet med selvklæbende tape remover pads er relativt små og generelt forbundet med store ingredienser. Ingredienserne i disse puder undergår en fremstillingsproces, der omfatter fortynding, absorption i en pad og kabinet i en forseglet pose, der gør dem ikke længere besidder de sundhedsmæssige risici, ufortyndet materialer kan præsentere. Selvklæbende tape remover puder bør ikke være irriterende for hud og øjne, men langvarig kontakt kan forårsage mild irritation. Selv om indånding og indtagelse ikke er normal ruterne til indrejse, disse kemiske-gennemblødt pads kan medføre svimmelhed og hovedpine eller irritation af luftvejene og kan være skadeligt for mave-tarmkanalen ved indtagelse.

Førstehjælp og opbevaring

Tegn og symptomer på en negativ reaktion på ingredienserne i disse puder kunne omfatte dermatitis, ødem, rødme, affedtende og revnet hud, mens overeksponering kan angives af hovedpine, svimmelhed, kvalme, træthed og opkastninger. Hvis en udslæt eller irritation opstår, afbryde brugen af puder. Hvis øjenkontakt opstår, skylle øjnene med koldt vand i 15 minutter. For at løse overeksponering eller indånding, få ramte individer til områder med frisk luft. Gemme klæbebånd remover puder ved stuetemperatur i en tør opbevaringsområde. For opbevaring og spill-oprydning formål, Behandl disse materialer som brandfarlige væsker.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com