Værktøjer til et fladt tag

December 11

Værktøjer til et fladt tag

Udbredt blandt Art Deco og moderne arkitektur, et fladt tag accentuerer brede, vandrette linjer, en struktur. De rette værktøjer og installationsprocedurer er kritisk under flad tagkonstruktion; denne type af tag kaster vand dårligt og bærer større strukturelle belastninger i forhold til skrånende tagene. Uanset om du er installere eller blot reparerer, blive fortrolig med fladt tag konstruktion værktøjer, og vælg de rigtige til dit projekt.

Rundsav

Den bærbare rundsav skaber on-site skærer gennem tømmer, bjælker og andre strukturelle udformning medlemmer af et fladt tag. Rundsaven bruger en elektromotor til at spinde en skarptandede, cirkulær klinge. Denne bærbare magt værktøj vises både med ledning og batteridrevet. Ud over tag framing tømmer skærer rundsaven ark af fladt tag beklædningen, OSB eller krydsfiner.

Tabel Saw

Mens de vises flade, det overvældende flertal af flade tage har en lille hældning på mindst 1/8-1/4-inch pr. fod. Tabel saw skaber lange, kile-lignende strimler af tømmer, som er fastgjort på toppen af bjælker til at oprette den ønskede skråning. Bordrundsav, ligesom rundsav, spinder en skarptandede cirkulær klinge. Tabel savklinge stikker fra midten af en stationær, flad tabel. En Tagdækker skubber tømmer gennem den saw spinning blade til at oprette et snit gennem hele sin længde.

Sømpistol

Søm-pistol skud og genladninger automatisk indramning og tagsten fasteners. Denne power tool bruger pneumatisk kraft leveret af en luftkompressor brand negle gennem et fladt tag mineral papir, tjære papir, beklædningen og indramning medlemmer. Lange strimler af negle indlæse i værktøjets kammer. En Tagdækker presser den Pistols spids mod en overflade og trækker på aftrækkeren for at frigive og automatisk reload en fastener. Automatisk ladning tillader en Tagdækker brand negle i hurtig rækkefølge.

Boremaskine

Boremaskine eller dens avancerede modstykke, den automatiske skrue pistol, drev skruer gennem tagmaterialer, især OSB og krydsfiner beklædningen. Boremaskine beskæftiger en elektromotor til at spinde en skruetrækker vedhæftet fil, kaldes en "bit." Boremaskiner vises som både med ledning og batteridrevet elværktøj. Skrue pistol forbedrer boremaskine af automatisk kørsel og genpålæsning skruer på træk af en udløser.

Paint Roller

Paint roller gælder flydende belægninger til et fladt tag, som tar-baserede belægninger og limen kræves til installationen af EPDM membraner. Tagdækkere typisk vedhæfte en maling rulle til slutningen af en udvidelse pole og sprede belægninger fra en oprejst position.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com