Hvordan man skriver træ pleje forslag

December 12

Hvis du er i erhvervslivet for dig selv som en landscaper eller gartner, er holde en lind strøm af kunder vigtig. Du opmærksom altid til private haver og offentlige områder, der kunne bruge pleje til træer og buske, og tilbyde dine tjenester vil have bedre resultater, hvis du indsender et forslag til en person eller virksomhed for at lade dem vide, hvordan du kan hjælpe. Et par fotografier af nogen træer pågældende til at støtte deres forslag, samt en portfolio viser har afsluttede projekter og nå tendens træer.

Instruktioner

•Start deres forslag ved at erklære din baggrund kort, som i: "til hvem det måtte vedrøre--jeg er et træ eller sygeplejerske med 15 års erfaring. Jeg har arbejdet for mig (eller på en planteskole, osv.) og har mange regelmæssig og tilbagevendende kunder. Jeg er licenseret og bundet (hvis relevant) og har alle de værktøjer, der er nødvendige for ethvert job." Specifikt præcisere hvis du tilbyder tjenester til en offentlig rosenhave, for eksempel, hvordan dine evner matcher.

•Listen de spørgsmål, som har præsenteret, som led skade, beskæring behov, sygdom anerkendt, bug skadedyrsangreb og så videre. Bemærk, hvordan du kan afhjælpe hver situation, og omfatter specifikke foreslog behandlinger, hvordan du undgå kemikalier eller giftstoffer, hvordan vil du forlade flotte resultater, og om du har et hold til at hjælpe dig.

•Tilføj hvor meget tid det vil tage dig, og dine gebyrer--hver time eller af job eller projekt. Hvis du har et gebyr ark, blot medtage det med forslaget, men også påpeger i kroppen af selve forslaget, din anslåede tid og omkostninger, og hvordan du skal inspicere yderligere at bestemme en faktiske beløb. Hvis du har et team af hjælpere, Sørg for ikke at forud beregne deres arbejdstid i dine omkostninger, også. Holde denne del kort og direkte.

•Thank den tiltænkte modtager for at overveje dine forslag, derefter underskrive den og tilføje dine kontaktoplysninger. Hvis du har et websted, skal du sørge for at medtage linket.

•Kontrollér en kopi af forslaget til dine poster og indsende det til bestemte personer. Hvis det er at gå til en by eller stat, organisation eller en lejlighed kompleks, store ejendomsmægler virksomhed eller anden kommerciel enhed, prøv at ringe i forvejen for at bede om en bestemt person til hvem til at løse forslaget. Dette hjælper med at reducere tid og papirnusseri inden at få et svar.

Tips & advarsler

  • Være saglige, men venlige i din skriftligt.
  • Hvis du har en brochure eller et par trykte fotografiske eksempler til at tilføje, forelægge dem sammen med arket forslag og gebyr.
  • Ikke være påtrængende eller bug mennesker uophørligt, især hvis du ikke kan høre tilbage i et stykke tid.
  • Vær ikke bange for at annoncere dine tjenester på træ pleje til private husejere. Det er ikke altid den nemmeste, og du ønsker ikke at invadere nogens privatliv, men være opmærksomme på muligheder, der måtte opstå i offentlige indstillinger--kan du høre nogen klager over deres værftet, mens du er i en café eller ved en koncert. Høfligt tilbyde dit visitkort og spørge, hvis de ønsker at gå og inspicere situationen, så bagefter du kan give et forslag.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com