Det bedste tidspunkt at plante Wildflower frø i North Florida

December 13

De håber at plante wildflower frø i North Florida bør være klar over, at vilde blomster dyrkes under haven betingelser "kan variere i udseende, blomstringstid og pest modtagelighed i forhold til den samme art som det vokser i naturen," ifølge University of Florida IFAS forlængelse.

Hårdførhed zoner

USDA hårdførhed zoner findes i regionen omfatter zoner 8A og 8B i panhandle og zoner 8B og 9A i North Florida. Langs østkysten, zone 9A strækker sig til den nordlige grænse af staten. En lille del af den syd centrale og sydøstlige dele af North Florida overgangen til zone 9B.

Plantning datoer

Den bedste plantning tid for vilde blomster i North Florida opstår fra slutningen af August til midten af oktober, før perioden tørt vejr for regionen voksende rådgiver Florida Department of Agriculture og forbrugertjenester. Dette omfatter panhandle og North Florida områder.

Alternative datoer

Vilde blomster kan plantes i November eller December. Florida Department of Agriculture og forbrugertjenester advarer, kolde og våde vejr kan forårsage frø til at ligge i dvale og undlader at spire under dem plantning datoer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com