Blomstrende stueplanter, der har brug for masser af lys

December 13

Blomstrende stueplanter, der har brug for masser af lys

Vokse en plante indendørs er altid lidt vanskeligt, fordi det i høj grad påvirker mængden af lys, der er tilgængelig for planten, og temperaturen i plantens jord og omgivende luft. Hvis du har en vinterhave eller Vinduer, der kan får masser af lys, kan du dyrke planter, der elsker at nyde solens stråler. De vil være lykkeligere end skygge-elskende planter, som kan blive svedet og tørret ud.

Aloe

Aloe, også kendt som aloe vera eller aloe barbadensis, er en fremragende indendørs anlæg til en solrig vindue eller værelse. Aloe Vera undersøgelser og EU land Community College præmie folk dette anlæg for sine medicinske egenskaber. Gel-lignende saft fra bladene bruges til at lindre kløe, tør hud og til at fremme heling.

Aloe planten vises gullig til mørk grøn, afhængig af arten. Når planterne er unge, kan de have nogle hvide markeringer på bladene. Aloe ikke ligesom en masse fugt, så vand dem kun en gang om ugen. Du kan udbrede anlægget let ved at plante stiklinger fra blade eller pottemuld de skyder, der udgør omkring den største base af anlægget.

Moses i holderen

Moses i holderen (Tradescantia spathacea) er en populær stueplante, fordi det ikke tager en masse plads. Ifølge frøfirma Park bliver det normalt ikke meget større end 1 fod høj eller bred. Dette gør det en god accent plante. Det får sit navn fra den måde blomsterne præsenterer. De dækblade, som bærer de hvide blomster ligne små både, så anlægget giver indtryk af et lille fartøj arbejder sig vej rundt rør i en flod. Dette minder folk af de kristne historien om Moses efterlades i en kurv i sivene på Nilen.

Moses i vugge planter er dyb, fyldig grøn på toppen, men har en lilla nuance i bunden. Denne plante har brug en masse vand, så du er nødt til at se, at solen ikke tørre det ud. Men det behøver ikke ompotning ofte, da det kan lide at være lidt potbound.

Zebra plante

Zebra plante (feriebyens squarrosa) får sit navn fra sin dramatiske markeringer. Der er hvide striber på dybt grønne blade, der minder folk af markeringer på en zebra. Connie Corder af potteplanter til du forklarer, at disse planter er lidt kræsen, når det kommer til vand. De kan lide jord, der holder vand godt, men jorden skal have passende afløb til at holde blade fra slippe.

Zebra planter har store, gule blomster, der vises på gule pigge. Sollys ikke kun holder jorden fra opholder sig for fugtig, men også fremmer blomstring.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com