Hvordan man laver trin for en træ dæk

December 13

Hvordan man laver trin for en træ dæk

Opbygning af et sæt dæk trin kan synes ved første øjekast en enkel opgave. Men, bygning skridt at opfylde bygningsreglementer og er behagelig at bruge kan være en vanskelig opgave, og en gør det selv-boligejer skal følge nogle logiske skridt. Med nogle omhyggelig planlægning kan du udføre dette projekt og øge funktionaliteten af din dæk.

Instruktioner

•Indstil anledning, køre og mønsterdybde for dine skridt. Måle afstanden fra jorden til toppen af dæk (vi vil kalde dette "D"). Divider D med 7,5 for at få det samlede antal skridt, der vil være behov for. Derefter beregne riser højden på hvert trin ved at tage D og dividere med antallet af trin. Træffe beslutning om en komfortabel mønsterdybde for dine skridt; anbefalede bredde er mellem 10 inches og 14 inches.

•Indstil hvor trinnet landing bliver på jorden ved at måle direkte ud fra dæk kant til en afstand, der er lig med antallet trin gange mønsterdybde. Hæld et konkret landing her, der flugter med jordoverfladen for de skridt til at hvile på.

•Mark trin stringere til opskæring. Oprette trappe målere på indramning-pladsen med den korte ende af pladsen på riser højde afstand og den lange ende af pladsen på slidbanen dybde afstand som vist i fotoet.

•Mark omkring den udvendige kant af pladsen. Slide square frem om bord til det punkt, hvor sidst mønsterdybde markere skærer med den næste riser højde linje. Fortsætte denne proces, mærkning trin skære linjer for antallet af nødvendige skridt. Gentag denne proces på de andre 2-af-12.

•Klippe langs linjerne du har markeret på begge 2 af 12 tommer plader med en rundsav til at danne stringere.

•Decide ved bredden af dine skridt (36 inches er et almindeligt anbefalede minimum). Vedhæfte tværbjælke bøjler til det dæk rim eller slutningen strøer (afhængigt af hvilken side af bunken skridt er for) med en boremaskine og træskruer; de bør være den samme afstand som bredden af dine skridt. Indstille stringere i tværbjælke bøjler, justere, og derefter spore omkring bunden af stringere på instituttet til at markere deres position. Stringere afsat.

•Brug disse mærker på instituttet til at lokalisere og bore huller til vinklen jern. Vedhæfte vinkel strygejernet med ekspanderende konkrete bolte i hullerne.

•Indstil toppe af vanger i tværbjælke bøjler og bunden i vinklen jern i foundation. Til at fastgøre stringere i tværbjælke bøjler med træskruer og derefter ind i vinklen jern med tunge lag skruer.

•Klippe alle de slidbaner (og stødtrin hvis det ønskes) fra 2 af 6 tømmer og til bredden af dine skridt, plus en 1 tomme udhæng på begge sider, og forsiden af stringere. Fastgør til stringere med træskruer. Maling eller pletten trin for at matche dine eksisterende dæk.

Tips & advarsler

  • Det anbefales at tilføje et hand rail for ethvert sæt af trin at mere end tre nummer.
  • Når beregningerne er færdig og før du starter opbygningen af trin, skal du kontrollere, at dine planer vil opfylde alle bygningsreglementer for dit område.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com