Hvordan at slippe af Wharf rotter

December 13

Et angreb af wharf rotter, fælles brun rotte, der kan overtage et hus trange kan hvis venstre umarkeret, være en irritation samt sikkerheden i fare. Mange rotter kan bringe med dem farlige smitsomme sygdomme, og udrydde rotter dig så snart du identificere et problem er en vigtig sundhed beslutning. Korrekt gennemførelse af fælder og reparation kan afslutte din rotte problem.

Instruktioner

•Søge for placering af rotte reden, hvor de fleste rotter congregating. Hvis rotter i dine vægge eller mellem dine gulve, kan du lytte til bevægelse og spore, hvor de fleste bevægelser opstår.

•Locate hvor rotterne har fået adgang til dit hus fra udendørs. En så lille som en halv-tomme rum er nok til en rotte at klemme sig igennem og skal være afspærret. Caulk nogen sømme langs vinduer, der ikke er forseglet korrekt, og brug træ planker til en hurtig reparation til at holde rotter ud af revner i ydersiden af dit hus, hvis du ikke har råd til en ordentlig knæk forsegling.

•Bait snap rotte fælder med jordnøddesmør. Mens ost er ofte det første billede en musefælde tryller i folks sind, er jordnøddesmør den mest pålidelige agn.

•Dispose af brugte fælder, og fortsætte med at lægge nye fælder eller orlov fælder ud indtil du ikke længere diffusering enhver rotter med dem.

•Rengør de områder, der fandtes for at indeholde rotter grundigt. Fjerne alle ekskrementer, der kan sprede sygdommen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com