Sådan Pepper vandplanter

December 14

Sådan Pepper vandplanter

Peber er varme-kærlige grøntsager, der kræver vækstsæsoner mindst 65 dage, og ideelt set jord temperaturer mellem 65 og 75 grader Fahrenheit. Ifølge University of Illinois udvidelse, peber komme i sød, hot og hybrid klokke sorter, peberfrugt er den mest populære i USA Alle sorter af peber trives når plantet i fuld sol og veldrænet jord. Den rette mængde af vand er afgørende for peber planter sundhed. For meget eller for lidt vand kan have en negativ effekt på vækstcyklus af peber.

Instruktioner

•Kontrollér jorden hver par dage til at bestemme niveauet fugt før vanding. Tryk på fingrene ned 3 til 4 inches i jorden. Hvis jorden føles fugtig, behøver peber ikke vand. Hvis jorden føles tør, er det tid til vand.

•Køre den en soaker slange omkring peber planter. Sprinklere vandplanter fra oven, fugte bladene og tilskynde plantesygdomme. En soaker slange leverer vand ned til rødderne, hvor peber planter har brug for det meste.

•Kapacitet peber planter med en hastighed på 1 tommer vand pr. uge, i stedet for regn. Vedligeholde fugtig jord på en 1-tommer dybde på alle tidspunkter. En gang om ugen, 30-60 minutters dyb vandingerne er mere effektiv end hurtig vandingerne flere gange om ugen.

•Spread en 3 - til 4-tommer lag barkflis omkring peber planter. Et lag af bark chips eller halm vil hjælpe med væskeophobning og mindske behovet for hyppig vanding. Mulching også hjælper med at reducere ukrudt vækst og også beskytter rødderne af peberfrugter fra varmen fra solen.

•Kapacitet din peber planter i morgen. Tidlig vandingerne vil give vanddråber hvilende på jorden og efterlader masser af tid til at fordampe i løbet af dagen, reducere risikoen for svampeinfektioner.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke har en soaker slange, foretage en. Simpelthen, bore huller hver 2 til 3 inches langs længden af en gammel haveslange og skru en slange cap på den åbne ende. Når du tænder for vandhanen, vil vandet sive ud af huller ligesom en almindelig soaker slange.
  • Undgå overwatering. Hvis jorden føles fugtig på en 1-tommer dybde, er der ingen grund til at tilføje mere vand. Følg ikke en fast tidsplan, når det kommer til vanding.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com