Sådan holder stole fra skrabe et laminatgulv

December 14

Laminat Gulvbelægning funktioner smukke udseendet af trægulve uden de høje omkostninger og konstant vedligeholdelse. Mens laminatgulve er mindre tilbøjelige til at skrabe og denting end deres ægte træ kolleger, kan de blive ridset. Områder hvor laminatgulve er særligt udsat for at skrabe omfatter spisestuer, hvor stolene konstant skrabe frem og tilbage som de skubbes ind og ud fra tabellen. Følge nogle enkle trin for at installere vandhanen på filt glider tilgængelige på enhver hardware butik på bunden af din stole til at holde dem i at kradse din laminat gulv.

Instruktioner

•Sæt den første stol på ryggen på et gulvtæppe område eller på et håndklæde på din laminat gulv. Center metal nitte af glide på bunden af den første stol ben. Tryk på filt slutningen af glide med din hammer, indtil nitte sidder fast hele vejen i træ af din stol ben. Du skal ikke længere kunne se nogen metal, kun plast og filt.

•Gentag på alle stoleben indtil alle de følte glider er installeret.

•Indstil stol med følte tap-on-glider, der er installeret på dit laminatgulv, og sidde på den for at sikre, at det er. Hvis nogen af glider ikke blev aflyttet i hele vejen, vil ofte bare sidder i stolen skubbe dem resten af vejen ind. Hvis stolen føles ujævn, sæt den på ryggen igen på et gulvtæppe område eller på et håndklæde på din laminatgulv, og tryk på alle glider indtil hver metal nitte er fuldt ud indstillet mod træ af din stoleben.

•Fortsæt installation filt glider på dine stole, indtil alle dine stole har ment, beskyttere på hver stol ben.

Tips & advarsler

  • Hvis din stoleben er fremstillet af et andet stof end træ, kan du købe følte glider, der har en selvklæbende bagside. Blot lægge din stol på ryggen på et gulvtæppe område eller på et håndklæde på laminatgulvet, skræl de følte glider off opbakning og holder dem på midten af bunden af hver af dine stoleben. De klæbende glider skal udskiftes med jævne mellemrum.
  • Du kan købe glider i farver til at matche din stoleben, så de er helt ubemærket.
  • Hvis din stole kom med plast glider, erstatte dem med filt glider. Plast glider kan ridse din laminat gulve.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com