Hvordan at rengøre en stof badeforhæng

December 14

Hvordan at rengøre en stof badeforhæng

Badeværelser er ofte grobund for skimmel og meldug på grund af den varme og fugtige omgivelser. Holde et vågent øje for meldug, så du kan fjerne det, når det begynder, fordi meldug kan oprette en giftige miljø. Selv stof badeforhæng kan udvikle grimme meldug på overfladen af stoffet over tid. Rengøre et stof badeforhæng, og Gendan den til en ren og sund tilstand.

Instruktioner

•Fjern brusebadet gardin fra stangen, og fjerne hvert klip fra den øverste kant af gardinet.

•Sæt badeforhæng i vaskemaskinen. Tilsæt 1 kop bagepulver til vaskemaskinen. Hvis pleje pladeselskab antyder vaskemidler, tilføje en passende mængde vaskemiddel for størrelsen af vask belastning. Hvis du mangler en pleje etiket på din badeforhæng, vaske det alene med kun bagepulver at se hvis det er nok til at rense tæppet. Indstille vandtemperaturen til varme, og starte vaskemaskinen.

•Tag badeforhæng fra vaskemaskine efter vask finish. Check for at se om det er ren.

•Hvis pletter forblive, placere bruseforhænget tilbage i vaskemaskinen og tilsæt 1 spsk af klor blegemiddel til blegemiddel dispenseren. Indstille vandtemperaturen til varme, og vaske bruseforhænget en anden gang. Tilføje et nominelt beløb af blegemiddel må ikke skade bruseforhænget farveægthed og kan være effektiv til at fjerne genstridige meldug pletter. Starte vaskemaskinen.

•Tag badeforhæng fra vaskemaskinen. Tørre badeforhæng i tørretumbleren eller tørres i solen på en tørresnor. Hvis stædig meldug pletter fortsætter, tørre badeforhæng i solen for at hjælpe med at fjerne disse pletter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com