Hvordan man kan tørre blomster til frø

December 14

Hvorfor købe frø fra butikken, når du kan høste dem fra blomsterne i din egen have? Hver blomst producerer sine egne frø, og du kan gemme dem til plantning igen næste år hvis du høste og tørre dem ordentligt.

Instruktioner

•Wait indtil din blomst danner sine frø. Blomsterfrø er dannet og klar til høst efter blomsten har falmet og døde. Hvis du klipper dine blomster og bringe dem vil inde før de har modnet til igangsætterstadiet du ikke få nogen levedygtige frø. Vent, indtil kronblade på din blomst er døde og derefter se i midten af blomsten eller lige under hvor kronbladene havde været for frø. Dine blomster bør lufttørre på deres egne, mens stadig plantet.

•Harvest frø fra din tørrede blomster før de falder på jorden. Når frø falder på jorden begynder at forme og kan få våde forårsager dem til at blive urentable frø. Se dine blomster omhyggeligt; frø, der er klar er normalt tørret ud.

Anslag dysefastgørelsen ryste den tørrede blomst over en papirspose. Frø, der er klar til at blive høstet på en tørret blomst falder tider let af. Ryste blomsten over en papirpose vil forårsage frøene til at falde ned og være let fanget så du ikke behøver at søge jorden for dem.

•Tag frø fra de blomster, der ikke vil ryste. Nogle blomster vil holde stramt til deres frø, men hvis du ved de er klar til høst, forsigtigt fjerne frø fra de tørrede blomster.

•Spread frø ud på et stykke køkkenrulle i et tørt sted. Sørg for der er ingen kladder i området hvor du giver dine frø deres endelige tørring eller de kan blæse væk! Dine frø skal tørre i op til en uge før du gemmer dem.

•Sæt din frø til konvolutter eller containere, der er mærket med deres navne. Du ikke vil huske hvilke frø er for hvilken plante tidspunktet næste sæson kommer rundt. Holde dine frø i et tørt sted så de ikke bliver skimmel eller meldug. Også, ikke at holde dine frø i et sted som en garage, hvor mus eller andre gnavere kan beslutte at snack på dem!


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com