Hvordan man opdele gøremål i dit ægteskab

December 15

Hvordan man opdele gøremål i dit ægteskab

En af hemmelighederne af lykkelige par er evnen til at divvy op huslige temmelig. Opgaver som rengøring, madlavning, og skære græsplænen er påkrævet til dagligdagen, så at have en plan på plads ikke vil kun hjælpe du både slappe af lettere men også gøre dit lytterum et roligt og fredeligt sted. Her er nogle tips om hvordan man opdele arbejdsbyrde uden argument og negativitet.

Instruktioner

•Skriv ned de foranstaltninger, der kræves for at opretholde huset. Omfatte både de daglige opgaver og lejlighedsvis. Sure, græsset kun behøver at blive skåret når hver anden uge og indkørslen kun brug for pløjning under lejlighedsvis snestorm, men jot disse ned sammen med ting som madlavning og afstøvning. Medtag elementer, der kræver kører husstand, som regningen betaler og at holde familien arrangementskalenderen. Denne aktivitet er ikke beregnet til at skære dine opgaver i sten; Det er blot en måde at afgøre din samlede arbejdsbyrde.

•Discuss hvad en ren hus betyder, at hver enkelt af jer. Argumenter begynde undertiden at fordi en person tænker, huset er afhentet, mens den anden ser flere varer ud af sted. Ene ægtefælle idéen om et fredeligt miljø må ikke være andre ægtefællerne. Gå på kompromis når det er muligt. Husk, at lære at leve sammen betyder, at nå frem til en gensidigt acceptabel mellemvej.

•Når du har jeres hverv liste komplet, tage et kig på tingene logisk. Hvis en af jer ikke kan lide, snowplowing, mens den anden ikke kan klare tanken om at sætte en Toiletbørste til at arbejde, kan du have nogle nemme muligheder for at starte med opdeling af opgaver. Men selv hvis en af jer tager på en specifik told, skal den anden anerkender, at der kan være tidspunkter, hvor de vil være forpligtet til at udføre opgaven. For eksempel, hvis en person bryder et ben, vil den anden skal gøre vaskeri i et stykke tid. Hvis en person har pludselig at arbejde om lørdagen, vil den anden har til at rydde op i huset. Formålet med at opdele opgaver er at gøre din husstand flow mere gnidningsfrit, for ikke at passere off opgaver du ikke har lyst til at gøre.

•Tag dit ansvar uden bitterhed. Når du beslutter dig for hvad de husstand opgaver er, gøre dem muntert. Ikke acceptere at gøre vaskeri og derefter klager hver gang det skal gøres. Hvis du opdager, at de husstand opgaver er pludselig meget ulige, tale om det roligt med din partner.

•Reassess dine pligter som livet går. Du kan starte ud begge arbejder på fuld tid, og dermed divvy op dine opgaver en bestemt måde. Mange ting ændrer sig som et ægteskab skrider frem, dog. Børn kommer, folk går tilbage til college, starte en virksomhed, og bliver syge. Tid og evne til at udføre visse husstand opgaver ændres. Gå med ændringerne, der villigt, og acceptere dem som en del af livet.

•Don't få fanget i fælden og køn. Nogle mennesker modstå skulle udføre visse opgaver, fordi de er traditionelt udført af andet køn, mens andre modstå gøre ting, fordi de føler, at stereotype. Komme væk fra denne tankegang. Der vil være opgaver, at kvinder er naturligvis bedre på, eller ting, der generelt udføres af mænd. Gud gjorde os anderledes for en grund, og det er at hjælpe hinanden. Men det betyder ikke, at fordi kvinder generelt Se snavs i badeværelset når mænd ikke at manden ikke kan rengøre toilettet eller lægge væk vasketøjet. Anerkender, at du er begge lavet forskelligt, og at det betyder, at du er et stærkere hold på grund af det.

•Designate et bestemt tidspunkt at gøre gøremål. Når du både kender du skal tilbringe fire timer hver lørdag gør husarbejde nogle type, motiverer det dig til at fungere som et team for at få tingene gennemført. Når du både anerkender, at rydde op efter middag kommer før fjernsyn, vil det motivere dig begge til at hjælpe hinanden. Ændre din tankegang fra "sin pligt" eller "hendes opgave" til "vores til at gøre listen." Det vil hjælpe jer begge se, at du er lige ansvarlige for at holde dit hus i orden.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com