Hvordan til at identificere blade på ahorn træer

May 28

Mest North American native maples har et enkelt blad. Disse vinger besidder divisioner langs deres kanter, der give bladet en fliget udseende. Billede de fleste Ahornblade som en fremstrakt hånd, med lapper som cifre. Kamre er ofte nøglen til maple leaf identifikation. Andre aspekter af ahornblad kan hjælpe du bestemme en ahorn fra næste.

Instruktioner

•Count antallet af lapper på en ahornblad. Husk mange ahorn arter hjemmehørende i Nordamerika vil variere i antallet af kamre, de besidder, men de for det meste har tendens til at have et vist antal eller antallet af kamre forbliver inden for et bestemt interval. Sukker ahorn har f.eks typisk fem-fligede blade, mens sort Ahornblade har normalt kun tre individuelle fliger. Florida maple kan have mellem tre kamre og fem.

•Study form af fliger, med vægt på deres kanter. Inspicere dem til at se om de har peget slutter, som dem på en rød ahorn, eller hvis enderne af lapper har afrundede kanter, som på bladene af bigtooth ahorn.

•Undersøg hvordan dybt "bihuler", eller områder mellem maple leaf fliger, er i forhold til midten af bladet. Kig på bihuler af en Florida ahorn--de gør ikke dybe indhug mod midten. Studere sølv ahornblad og varsel bihuler næsten udvide til centrum af bladet, især dem, der adskiller center lap på toppen fra de to kamre på begge sider.

•Look på bihuler mellem fligene er tæt. Afgøre, om de har en afrundet form eller forskellige vinkler. Texas A & M Universitys træer af Texas hjemmeside bemærker bigtooth ahorn har naturligvis afrundede bihuler. Derimod danner bihuler af røde ahorn vinkler.

•Drej ahorn blad og observere farver på toppen i modsætning til dem på undersiden af bladet. Ofte, forskelle markante i farven. Nogle maples, såsom kridt ahorn, har en mørk nuance af grøn på det blad oversiden, men en lysere gul-grønne på den modsatte side. Sølv Ahornblade er en levende grøn på toppen, men bagsiden har en sølv-hvid farvetone.

•Count foldere på den centrale akse af sammensat blade på en boks ældre. Boks ældre er Nordamerikas eneste ahorn, som har blade, der består af en længdeakse med foldere knyttet. Bemærk, at afkrydsningsfeltet ældre vil have mellem tre og syv af disse foldere, der vokser 2 til 4 inches lang, på den akse, der vokser ud fra grene.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com