Varme & solen påvirker Pool klor?

May 28

Varme & solen påvirker Pool klor?

Svømmebassiner kræver normalt specielt formuleret typer af klor til at holde deres vand fri for farlige bakterier. Den mest almindelige form for klor til pools er calciumhypochlorit. I vand, kan dette kemikalie være hurtigt spredes af organiske materialer og ved hjælp af direkte sollys. Om varme eller høje temperaturer ofte ledsage intense sollys, er ikke swimming pool klor virkelig påvirket af varmen selv.

Sollys

Klor som en kemisk påvirkes af slags sollys ofte ses på lyse sommerdage. Det er fordi de ultraviolette stråler i solens stråler hurtigt begynder at forringe klor gennem en kemisk reaktion finder sted i vandet. Denne nedbrydning eller tab af klor kan stoppet eller stærkt formindsket ved hjælp af en anden kemisk stabilisator. Den mest almindelige agent i brug i årtier har været cyanuric syre, eller CA.

Nedbrydning

Selv om for meget sollys ikke er godt for pool klor, er lys faktisk nødvendig for den kemiske at gøre sit job. Når sollys eller stråler fra overhead lys interagerer med klor, er frie radikaler produceret som klor forsvinder. Det er virkelig disse frie radikaler, der binder med alle det organiske stof i en pool, herunder bakterier, og derefter dræbe. Når nedbrydning opstår, er det nødvendigt at rechlorinate til anbefalede niveauer.

Varme

Varme, selv har ringe effekt på swimmingpoolen klor niveauer, medmindre det rejser vandtemperaturer overdrevent. Selvfølgelig, kunne en pulje, der hed ville være ubehageligt at svømme i og overhedet vand endda forårsage kløe eller andre problemer for svømmere. Folk forveksler ofte intensiteten af sollys eller overhead belysning med den varme, der er oprettet ud fra sådanne belysning, og de tror fejlagtigt det er varmen, der indvirker negativt på klor niveauer i bassinvandet.

Overvejelser

Jævnt distribuere klor i en pool vil gøre det mindre modtagelige for hurtig spredning fra sollys. Du bør også sikre, at pool vand pH niveauer er i en optimal række 7 til 8. Hvis pH er nedenfor 7, vil klor hurtigt forsvinde. Hvis det er over 8, vil ikke sig arbejde så effektivt. Sikre, at klor opretholdes på 1 til 2 dele pr. million.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com