Sådan fjerner grønne mug i køkken skuffer

December 15

Selvom forme er en vigtig del af at opretholde den økologiske balance, kan indendørs mug udgøre en potentiel trussel for dit hjem. Mug sporer svæver gennem luften indendørs, lander på en fugtig plet og begynde voksende og fordøje på det materiale, de lander på, være det træ, tæppe, papir eller mad. Ifølge Miljøstyrelsen er nøglen til at kontrollere mug i at kontrollere fugt. Mug i et køkken skuffe kunne være fra sidesten mad støbning i samme rum eller et rør eller hane lække nær skuffen.

Instruktioner

•Mix 9 tbsp. trinatriumphosphat med 1 gallon af stuetemperatur vand i en spand. Sætte på din gummihandsker. Fjerne køkken skuffen fra dens omkringliggende struktur.

•DIP din scrub pensel i din blanding af trinatriumphosphat og vand og krat energisk på formen. Skyl din pensel i klart vand hver gang inden du dyppe den tilbage i din spand af trinatriumphosphat og vand. Krat på formen aggressivt indtil det er helt væk.

•Rinse skuffe i klart vand grundigt. Lad det luft tørre. Når skuffen er helt tørt, male indersiden og ydersiden skuffe med meldug-resistente maling. Gøre det muligt malingen til at tørre fuldstændigt, inden batteriet isættes skuffe i køkkenet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com