Mit oliventræ blade vender gul

May 28

Mit oliventræ blade vender gul

Olivenolie, som er koldpresset fra frugten af oliven, er en af naturens kraftcentre når det kommer til monoumættede, eller sunde, fedtstoffer. Med regelmæssig brug, forbrug af olivenolie er troede at forlænge livet og produktion af olivenolie er blevet en 20 milliarder dollar industri i verden, ifølge oliven Australien hjemmeside. Levetiden for et oliventræ kan nå 2.000 år, hvis træet er sundt, så diagnosticere og korrigere problemer kan sørge for, at din oliventræ eller træer overleve at fremstille for fremtidige generationer.

Om oliventræer

Oliventræet er en af de mest hårdføre træer rundt, hvilket gør det ideelt til enhver gartner. De er ikke kræsne omkring deres jord, eller vejrforhold som varme og kulde, tørke eller vind. De gør fremragende læhegn, når de plantes i Lunde, og da de ikke kaste blade eller bark, de er en pæn tilføjelse til din landskabspleje projekter, der kræver lidt vedligeholdelse. Hvis du voksende oliventræer for deres kommercielt levedygtige frugt, ved, at en korrekt beskæring og befrugtede træ kan producere store afgrøder i op til 100 år.

Gule blade

Et tegn på at du kan have et problem på hænderne er når du finder det sølvfarvede grå-grønne blade af dit træ gulning. Gule blade på oliventræer er problematiske, fordi de kan være et tegn på at træet er mangelfuld i kvælstof, eller kan have indgået en svampeinfektion. Oliventræer er evergreens til temperaturer på 10 grader Fahrenheit, når planter er modne, så enhver ændring i blade farve skal du undersøge sagen.

Kvælstof

Nitrogen er en makronæringsstoffer let udvaskes fra jorden af vand. Planter med kvælstof mangel viser en gulfarvning af blade fra bund til top. Top dressing din oliventræ med gødning eller en kommercielt tilgængelig high-kvælstof gødning om året i foråret kan fjerne gulfarvning af din oliven blade. Sørg også for at indarbejde gødning i jorden efter plantning af nye træer.

Sygdomme

To sygdomme i oliven træer, der forårsager gul, grimme blade er ret almindelig og kan være til skade for dit træ, hvis venstre ubehandlet. Oliven leaf spot, mere almindeligt kaldet peacock spot, er en svamp, der angriber oliventræer på verdensplan. Identificerbare af sorte eller grå pletter omgivet af gule glorier, peacock spot infektioner er sporadiske, og kan tage flere år at blive mærkbar. Nogle af de gule blade falder fra træerne, men dem, der ikke havnen svampen så at det fortsætter med at sprede, i sidste ende forårsager bladtab og død af træet. Behandle træet med kobber fungicider to gange årligt i nogen træer med symptomer på denne sygdom til at holde det i skak. Også, tjek træer for cercospora leaf spot, som er en svamp, der vises på undersiden af bladene, forårsager blade til gul og dø. Nogle blade, der synes upåvirket kan også falde fra træet. Behandle som du ville for peacock spot.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com