Hvordan at undgå oversvømmelser

December 15

Hvordan at undgå oversvømmelser

"100-året oversvømmelse hærgen Midtvesten"... "Flash oversvømmelse ødelægger campingpladsen"--det synes, at vi konstant ser overskrifter, måske i vores egne samfund, af oversvømmelser skaber kaos. Oversvømmelser dræber flere mennesker hvert år end tornadoer, orkaner og lyn, men oversvømmelser kan forebygges. Her er nogle retningslinjer.

Instruktioner

Undgå pludselige oversvømmelser

•Understand i fare. USA Geological Survey definerer en flash oversvømmelse "På grund af tunge eller overdrevne mængder af nedbør inden for en kort tid, normalt mindre end 6 timer, forårsager vandet til at stige og falde ganske hurtigt." Hold øje med disse tegn.

•Se for områder af fare nær tør creek senge eller broer. Styrtflod kan opstå hurtigt, så undgå disse områder er en vigtig del af at undgå en oversvømmelse. Husk, at kun 6 inches af oversvømmelse vand kan banke dig ud dine fødder.

•Ændr din kørsel rute for at undgå at flytte vand. To fødder af brusende vand kan flytte væk de fleste køretøjer, herunder SUV'S. Biler kan gå i stå når man kører gennem så lidt som 6 inches af vand, forlader du strandede og i fare.

•Flyt campingpladser til højere jorden Når regnen er åbenbart i nærheden. Regnvand op ad floden kan føre til flash oversvømmelser, selv når det ikke regner i din placering. Lytte til National Oceanic og Atmospheric Administration (NOAA) vejr Radio for ure og advarsler og brug din sunde fornuft.

•Tag din båd eller kano i potentielle flash oversvømmelser omstændigheder. En rolig flod kan forvandle til en rasende, vragrester fyldt oversvømmelse i en overraskende kort tid. Den potentielle fare er ikke værd at spændingen. Selv erfarne svømmere kan blive fanget i snavs eller understrømme under en oversvømmelse.

Undgå andre oversvømmelser

•Build de højtliggende. Har en professionel landmåler evaluere din bygning placering før bryde jorden.

•Kontakt med forsikringsselskaberne flodsletter og oversvømmelse forsikring støtteberettigelse. Mange samfund har en flodsletten forvaltningsplan, der vil hjælpe dig med at undgå bygning i en ofte oversvømmet området.

•Know forskellen mellem en "oversvømmelse Watch" og en "Flood advarsel." En oversvømmelse Watch betyder, at betingelserne er gunstige for oversvømmelser. En Flood advarsel: der er i øjeblikket observerbare oversvømmelser og faren er overhængende.

•Husk tsunami risici når svømning på en ocean beach. Tsunamier er forårsaget af jordskælv i havet eller i nærheden af kysten og resultere i massive bølger og oversvømmelser. Hvis vandet begynder at aftage hurtigt og uventet, søge højtliggende straks, da en tsunami er sandsynligvis overhængende.

Tips & advarsler

  • Diskutere oversvømmelser planer med familiemedlemmer. Brug din sunde fornuft når du adresserer en potentiel oversvømmelse. Hold friske batterier i radioen NOAA vejr. Kommunikere med naboer og tjekke om ældre og fysisk udfordret.
  • Undgå overmod. Må ikke antage sikkerhed. Slukke elektriske afbrydere i tilfælde af en oversvømmelse. Overveje potentielle vandstand, når de opholder sig i dit hjem i løbet af oversvømmelse.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com