Hvad man skal bruge til at slippe af mug i dit hus

December 15

Du har hørt sige, ude af syne, ude af sind. Dette siger gælder ikke når mug starter voksende under dit hus. Hvis du bor i et fugtigt klima, du har brug at tjekke under dit hus for skimmelsvamp, så du kan handle for at slippe af med det, som det vises. Dette vil forhindre skader på dit hjem og din families sundhed.

Skimmel

Skimmel vokser under huse i ufærdige kældre eller gennemsøgning mellemrum. Den trives i dårligt ventilerede områder, som modtager lille udsættelse for lys. Hvis du bor i et fugtigt klima i et område, der modtager masser af regn, øger vandindholdet i jorden under dit hjem risikoen for skimmelvækst. Svampe sagen i snavs er sædvanligvis kilde af mug.

Spørgsmål

Skimmel under dit hus udsender en dårlig muggen lugt, hvilket gør det ubehageligt, hvis du har brug at gå ind i din krybekælder eller kælder. Skimmelsvamp kan spredes op til den vigtigste del af dit hus, skadelige vægge, tæpper og møbler som svampen spiser i dem. Hvis et medlem af din familie er følsomme over for formen, kunne han opleve helbredsproblemer, herunder hovedpine, kvalme og luftvejsproblemer.

Fjernelse

Hvis mug i dit hus er voksende på beton, brug en opløsning af 1 kop blegemiddel i 1 gallon af vand til at dræbe mug og rense det berørte område. Brug en svamp dyppet i løsningen at vaske det væk. Skimmel vokser på træ, brug en svagere blanding af 1/2-cup blegemiddel i 1 gallon af vand. Hvis mug voksende på snavs ordet, skovle det ind i en plasticpose og bortskaffe det. Bære en respiratoriske maske mens du arbejder og tørre alle vasket områder så hurtigt som muligt med en fan.

Forebyggelse

Når du slippe af mug i dit hus, er din næste skridt at forhindre det i at komme tilbage. Hvis du har en snavs ordet, fastsætte en tyk ark af plast og dække det med ært grus. Plastikken fungerer som en fugt barriere mod den fugtige jord til at reducere risikoen for mug viser på væggene igen. Det giver også beskyttelse mod svampen lever i jorden. Installere en fan eller affugter til at cirkulere luft og trække overskydende niveauer af fugt. Du kan også bruge fugt-absorberende kemikalier, såsom vandfrit calciumchlorid, til at hjælpe tørre ud af området.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com