Hvordan man åbner en elektronisk Sentry Safe

December 16

Hvordan man åbner en elektronisk Sentry Safe

At holde værdigenstande tryg og sikker i dit hjem kræver en sikker, der er stærk, endnu tilgængelig. En Sentry safe opfylder begge specifikationer. Det er stærk nok til at holde dine værdigenstande af tyvene, hænder, mens en kombination af el og nøgle-baseret holder dine gemte elementer straks tilgængelige, når du har brug for dem. Åbne sikkert er en enkel sag, så længe du besidder både nøgle og kombination, med hele åbningen processen tager omkring fem sekunder til at fuldføre.

Instruktioner

•Sæt den sikkert nøglen i låsen til venstre for elektroniske kombination post pad. Drej knappen med uret, indtil det stopper på plads. Lås cylinder omkring nøglen vil poppe ud lidt fra sikker døren.

•Indgående den sikker kombination ved at trykke på den fem-cifrede kode til elektronisk kombination post pad fulgt ved at trykke på tasten "Prog/Enter" eller "#" nøgle til puder uden "Enter"-tasten. Hvis indtastet korrekt, vises et grønt lys på puden.

•Træk håndtaget på sikker døren nedad i fire sekunder for at få grønt lys. Trække sikker døren åben. Hvis håndtaget er den roterende type, drej sikker håndtaget med uret inden for fem sekunder for at modtage det grøn lys og trække det sikkert åbne.

Tips & advarsler

  • Åben Sentry pengeskabe, der ikke indeholder en nøglelås sammen med kombinationen pad ved at forlade ud af taster på berøringspanelet del af vejledningen.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com