Sådan opbevarer Aloe saft fra bladene

December 17

Sådan opbevarer Aloe saft fra bladene

Aloe saft har healing egenskaber og sundhedsmæssige fordele der appellerer til mange mennesker. Nogle bruger aloe saft til at heale mindre sår eller forbrændinger, mens andre bruger aloe saft til at fugte deres hud. Efter fjernelse af saft fra en aloe plante, korrekt gemme aloe saft fra bladene til senere brug.

Instruktioner

•Klippe flere store aloe blade fra planten med en skarp kniv. Sever de blade, hvor de mødes i bunden af anlægget.

•Sæt aloe blade i medium skål til afløb, sætte dem på en 45-graders vinkel. Forlade bladene sidder i 10 minutter.

•Klippe top og bund ender fra bladene og derefter skær dem i halve på langs. Placer aloe blade halvdele på Skærebrættet og forsigtigt skrabe ud indersiden juice/gel med en metalske. Tryk kun hårdt nok til at fjerne juice/gel, men ikke så hårdt, at du fjerner latex tættest på det yderste lag af blade.

•Sæt friske aloe juice i glas eller plastikbeholder. For de bedste resultater, skal du bruge et mørkt glas til at holde lys pyntelisterne container, som lys bidrager til forringelsen af aloe saft fra bladene.

•Tilføj 1 dråbe flydende vitamin E og 1 dråbe grapefrugt frø ekstrakt for hver 1/4 kop af aloe saft til at bevare det naturligt. Bland godt. Aloe saft fra bladene giver de de fleste fordele når det er friske. Som du gemme aloe juice i køleskabet, kan det i sidste ende blive brun. Tilføjelse af vitamin E og grapefrugt frø ekstrakt (både naturlige konserveringsmidler) bremser browning processen. Disse tilsætningsstoffer er valgfri, men.

•Dæk beholderen og Placer det i køleskabet. Gemme aloe saft fra bladene i køleskabet i op til et år.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com