Sådan Lash en plante tipi

December 17

En plante tipi er en form for haven trellis. Tipi understøtter gå ind i jorden omkring den plantning site, og understøtter er derefter pisket sammen. Dette gitter er passende for bønner og andre vining planter, fordi det giver en lodret klatring overflade og sparer plads i haven. Surring understøtter sammen forhindrer dem fra kommer fra hinanden og potentielt skadelige planter, der har dækket dem. Når vækstsæsonen er slut, kan du løsne fastsurring eller blot flytte den hele teepee indendørs indtil foråret.

Instruktioner

•Skub seks teepee understøtter, som normalt er bambus stakes eller andre tynde pinde i jorden i en cirkel omkring området plantning. Holde mindst 6 tommer mellem polerne, og indsætte dem i jorden på mindst 6 inches dyb.

•Hold to støtter, der overfor hinanden og bringe toppe til at mødes i midten. Træk de næste to poler, der er modsat hinanden i midten, og så de sidste to.

•Sno polakker med et stykke sejlgarn, lige under hvor alle mødes i midten af cirklen. Wrap sejlgarn omkring polerne to gange og derefter binde en knude i sejlgarn. Fortsætte indpakning af sejlgarn to gange og binde en ikke, gentager dette fem gange.

•Klippe den løse ende af sejlgarn fra bolden. Guffe den løse ende i sejlgarn på tipi.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com