Sådan Beskær Althea træer

December 17

Althea eller rose af Sharon er en attraktiv flerårig plante, der kan dyrkes som et træ eller en busk. Det er en kold hårdfør hibiscus egnet til US Department of Agriculture plantning zone 5 til 8 og blomstrer i sensommeren. Blomstrende planter at blomstre i midten af til sensommeren bloom ud af den aktuelle sæson vækst. Det betyder, at du skal beskære det i slutningen af vinteren til tidlige forår før blomstring. Althea skal årlig beskæring skal indeholde størrelsen og fremme ny vækst for sæsonens blomstring. Rose af Sharon er tolerant over for ekstreme beskæring for foryngelse.

Instruktioner

•Chose den stærkeste og mest lige lodret vækst at træne som en kuffert for en træfigur. Brug Beskæresave til at skære ud andre konkurrerende stilke. Uddannelsen begynder ved plantning og er en løbende praksis for en træ form althea. Holde laterale vækst skåret ud af de vigtigste vertikale stilk op til 12 inches eller mere fra jorden.

•Klippe ud af knækkede og beskadigede lemmer. Fjern eventuelle træ, der er for tæt på nærliggende stængler. Beskære ud krydser eller rørende træ. Nogen af disse typer af nedskæringer er gjort tilbage til den oprindelige træ eller skridtet af vækst. Skære 1/4 tomme før overordnede træ.

•Tab profilen af planten, hvis det bliver for høj. Althea kan vokse 8 til 12 fod høj, afhængigt af, hvor det er at være dyrket. Det er en god ide at sænke højden over flere sæsoner, hvis planten har været alvorligt forsømt. Fjernelse af en tredjedel af højden er acceptabel.

•Brug håndsakse tip sveske og fremme ny vækst på planter, der er blevet langbenet og tynde. Skære den terminal vækst til den næste node, bud punkt eller vækst. Det er lige før det næste sæt af blade. Processen kaldes også klemme og vil tvinge enderne af kviste at forgrene sig og producere tykkere vækst.

•Shape anlægget så naturligt som muligt. Althea vil have en vase-lignende figur, der er meget attraktiv. Den eneste beskæring nødvendigt at opretholde dette er fjernelse af rogue grene, der vokser uden for den naturlige form.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com