Hvordan man opbygger et hegn med Premade paneler

September 27

Hvordan man opbygger et hegn med Premade paneler

Selv om bygge et hegn altid indebærer tunge arbejdskraft, behøver det ikke være en kompliceret opgave. Hegnet kits bruge Pre-Made paneler af typen bredt tilgængelige på hjem forbedring storbutikker, isenkræmmere og gennem online-forhandlere i høj grad forenkle opgaven med at opføre et hegn ved at fjerne behovet for nogen avancerede færdigheder. Selv om sådanne kits er tilgængelige for både træ og vinyl hegn, er skridt til at samle enten type hegn ens.

Instruktioner

Forberedelse

•Measure bredde af din præ-made paneler og undersøge, hvordan de vil tillægge hegnspæle til at bestemme hegn post afstand. I de fleste hegnet typer ved hjælp af præ-made paneler, bedømmelseskomite rails mødes i midten af hegnspæl, så afstanden mellem stillinger er præcis lig med bredden af panelet.

•Tilføj halvdelen af bredden af hegnet post til post afstanden måling fra trin 1 Hvis du har en vinyl hegn med parenteser. De fleste hegn design se panelet skinnerne mødes i midten, men vinyl hegn med parenteser vedhæfte paneler på siderne af den post, der kræver lidt større afstand til at kompensere.

•Walk langs omkredsen af den ejendom, som du har til hensigt at bygge hegn og drev stakes med en hammer med mellemrum bestemmes af din linjeafstand til at markere hvor hegnet stillinger gå. En måling hjul kan hjælpe dig, men kan du gøre med et målebånd, hvis man ikke er tilgængelig.

•Tie streng fra spil til spil i rækken af stakes og kig ned linjen ved hjælp af den visuelle reference af strengen til at kontrollere for rethed. Genplante nogen holdning stakes.

Indstillingen hegnspæle

•Dig hegn post huller til en dybde, equaling en tredjedel af højden af hegnspæle, eller som angivet af din hegn kit. Bruge en post hul gravemaskine og en skovl til at udgrave et cylindrisk hul, og bruge din målebånd til at sikre at du får dybden helt rigtigt.

•Tab et hegn post i en post hul. Angive en plan sammen med det og flytte det rundt, indtil stillingen hviler i en plumb--lodret lige - stilling.

•Fyld i post hul mens en hjælper holder stillingen støt. Skovl flere inches værd af snavs i hullet og komprimere det til en fast masse med et strygejern, stampemaskiner stang. Fortsat fyldning og komprimering indtil post hul er fuld.

•Gentag trin 3 og 4 for hver post hul i hegnet linje.

Montering af paneler

•Lay en pre-made panelet sammen med et par af hegnet stillinger og sæt den på plads. For en vinyl hegn med slots, skub de øverste og nederste skinner ind i åbningerne. For en vinyl hegn med beslag, Juster top og bund skinner med de tilsvarende beslag så skruehullerne linje op. Angive panelet, et træ hegn, så panelet rails Juster med midterlinjen af hegnspæl.

•Fasten panelet Pre-Made til stillingen. For en vinyl hegn, skal du gøre dette ved at køre skruer i relevante skruehullerne enten i parentes eller for tab og slot-design i hegnspæl. For et træ hegn, køre et par søm gennem hver bane og ind i stillingen.

•Gentag trin 1 og 2 for hvert panel i hegnet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com