Hvordan man dyrker blomster & Vegtables i Michigan

December 17

Hvordan man dyrker blomster & Vegtables i Michigan

Blomster og grøntsager, frugt og korn, trives i Michigans rige jord og sø-påvirket tempereret klima. Delstaten producerer mere blomstrende udplantningsplanter end 48 andre stater. Det meste af det sydlige Michigan falder i United States Department of Agriculture plante hårdførhed zone 5, mens nordlige Michigan falder for det meste i voksende zone 4. Gartnere nyde typisk mere moderat vejret med mere nedbør og snefald langs Michigans store søer kystsamfund.

Instruktioner

Indstilling af stiklinger

•Start frøplanter indendørs for blomster og grøntsager, der kræver længere vækstsæsoner. Se dine frø pakker eller Spørg din Udvidelsesagenten hvis du ikke er sikker på hvilke planter drage fordel af en tidlig indendørs start. I det sydlige Michigan, frostfrit sæsonen normalt strækker sig fra omkring maj 15 til slutningen af September eller begyndelsen af oktober. I nordlige Michigan, det er ikke normalt sikkert at plante indtil juni 15, og frost kan forekomme i slutningen af August til begyndelsen af September.

•Begin frø indendørs i midten af marts. Udfyld tørv Potter med vermiculit, forlader om ½ tomme hoved plads. Drop to eller tre frø i jorden, der dækker dem let med jord. Tamp forsigtigt for at være sikker på frø gør kontakt med jord.

•Kapacitet din seedede tørv Potter. Placer gryder på en bakke og etiket bakken med typen anlæg og datoen for potteplanter. Dække bakken af planter med klar plast og placere det i en varm, lys beliggenhed væk fra kladder og direkte sollys.

•Retain plast wrap på planter indtil frøplanter emerge og stængler bærer mindst ét sæt blade. Holde jorden fugtig, men ikke klæg. Slå plant bakker efter behov hvis udplantningsplanterne begynder at læne mod lyskilden.

•Indstil dit bakker med transplantation frøplanter udendørs et par timer om dagen på solrige dage til at vænne dem til de køligere udendørs temperaturer. Holde dem tæt på et krisecenter og ud af vinden. Dette vil hjælpe hærde op deres unge rodsystemer og reducere potentialet for transplantation chok.

Plantning udendørs

•Forbered plantning websteder til din cool-sæson greens, blomster og grøntsager, så snart jorden kan bearbejdes i foråret. Disse tidlige planter kan indeholde grønne ærter, spinat, Swiss chard og salat. De kan plantes i slutningen af marts eller begyndelsen af April.

•Fjern alle vinter muld og indtil de plantning sites, så snart jorden er helt afladt. Tilføje en shovelful af kompost til hver 12 inches af haven område. Arbejde kompost i jorden.

•Træk op enhver græs eller ukrudt, der kan spiring i din blomst eller vegetabilsk senge. De kan stjæle værdifulde næringsstoffer, som din unge planter har brug for fra jorden.

•Plant blomster og grøntsager frø og stiklinger i beriget jorden når jorden er tør og faren for frost er gået. I Michigan er dette normalt medio maj i den nederste halvdel af staten og medio juni i nord.

•Installer din transplantationer i plantning huller, der er dybt nok til at dække rodklumpen og tillade anlægget til at stå oprejst. Nogle blomster, pæoner, fingerbøl og delphiniums og nogle grøntsager, såsom tomater, kan kræve en post eller pole til at understøtte dem.

•Kapacitet din unge planter umiddelbart efter plantningen og regelmæssigt gennem hele sæsonen. Anvende mindst 2 inches af muld til din plantning senge til at hjælpe bevare fugten og modvirke ukrudt.

•Augment nedbør med vandingerne til at sikre, at dine planter får mindst 1 tommer vand pr. uge under vækstsæson. Vand oftere i meget varmt eller tørt vejr.

•Hoe regelmæssigt for at holde ukrudt fra invaderende din blomst og vegetabilsk senge. Bruge behandskede hænder til at trække op nogen ukrudt eller græsser vokser tæt på dine planter rødder. Fjerne blade eller planter, der vises syge eller mugne.

Tips & advarsler

  • Michigan's lange, kolde vintre ofte producere gartnere, der er ivrige efter at arbejde i haven på den første varme dag. Michigan oplever typisk dage eller endda en uge for tidligt, varme temperaturer i April, ofte efterfulgt af flere uger koldt og endda sne. Modstå trangen til at arbejde din jord for tidligt.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com