Stilarter Metal tagdækning

December 17

Metal tagdækning er traditionelt blevet brugt i landbrugsbygninger og Landejendomme, ifølge Building din Green Home. Fordelene ved metal tagdækning ses nu af beboelses- og bygherrer i en lang række områder. Metal tagdækning er produceret i en række forskellige materialer, herunder stål, aluminium, kobber, rustfrit stål eller i legeringer for ekstra styrke.

Stilarter

Metal tagdækning Alliance rapporterer, at metal tagdækning er fremstillet som shake, rullesten og fliser for at replikere traditionelle tagmaterialer sammen med lodrette metal tagdækning paneler. Den traditionelle træ ryste tag kan erstattes af en metal ryste, der giver udseendet af træ, men i et øget antal farver. Metal rullesten eller skifer giver ensartede udseende af rullesten til en reduceret pris og uden behov for strukturstøtte af traditionelle rullesten. Erstatte en traditionel tegltag med metal fliser reducerer vægten af den tunge traditionelle flise og reducerer vedligeholdelsesomkostningerne. Endelig, den traditionelle vertikale metal panel, der ofte bruges i kommercielle bygninger er tilgængelig i en række pre malede farver og er populær for sin lav vedligeholdelse og nem installation.

Typer

Design & Byg med Metal, der er to fremstilling og installation stilarter metal tagdækning: gennem fastspændt og stående søm. Typografien gennem fastgjort er populære, fordi det er de mindst dyre og nemmeste at installere. Det kan være fastgjort til en eksisterende dæk eller bjælker og strøer i taget. Gennem fastgjort taget er almindeligt anvendt på små og mellemstore bygninger, fordi denne stil risikerer at blæse i kraftig vind.

Fordele

Et metal tag giver mange fordele, herunder en reduktion i vægt, hvilket betyder struktur af taget kræver mindre støtte og kan installeres uden at fjerne en eksisterende tag for at reducere affaldsmaterialer, ifølge Building din Green Home. Materialer som kobber er dyrere end metalplader men vedligeholdelsesomkostninger reduceres, fordi metallet bør aldrig kræve maleri. Andre omkostninger kan også reduceres ved metal tagdækning som magt regninger forårsaget af aircondition; et metal tag afspejler sollys.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com