Problemer med opbevaring i små soveværelser

December 18

At have en lille soveværelse fører til mange problemer med opbevaring. Disse problemer påvirker igen forskellige aspekter på en persons liv fra sociale sammenkomster, til at lave lektier, at gemme alt, hvad en person ejer. Denne artikel vil beskrive problemer med soveværelse opbevaring og bidrage til at løse sådanne problemer.

Møbler

Ofte folk vil fylde soveværelset med unødvendige møbler. Sengen er naturligvis det vigtigste element i soveværelset, men overveje størrelsen af sengen og størrelsen af soveværelset. Sørg for der er nok plads til at gå rundt i sengen på mindst tre sider.

Et andet tip til sengen er at få et højt niveau seng, med plads nedenunder til opbevaring. Nogle senge kommer designet med skuffer bygget under sengen. Lavvandede opbevaring totes kan normalt gemmes under de fleste senge, hvis skuffer ikke er tilgængelige.

I tilfælde af et meget lille værelse er dag senge eller madrasser, som kan foldes op til sofa størrelse i løbet af dagen, gode alternativer.

Sengelamper og dressers er alle betragtes som Soveværelsesmøbler, men hvor meget af det har du virkelig brug for? Hvis du har et stort skab, der passer til alt, så slippe af kommoden og du vil have mere plads.

Nogle gange er det bedre at have specialfremstillede møbler bygget ind i området. Dette vil sikre det er den perfekte størrelse og vil maksimere potentialet i rummet.

Skab plads

Skab arrangørerne kan findes på de fleste stormagasiner. Skab arrangøren sætter udvalg i stil, størrelse og anvendelse. Hvis du har en masse hængende elementer, gøre to rækker til at hænge i stedet for én. Dette kan gøres på den ene side ved at sætte en række oven på den anden. Også gør tynd bøjler det lettere at passe flere tøj.

Skabene kan også være organiseret med reoler, reoler og skuffer, men No. 1 spidsen for skab opbevaring er at være opmærksom på, hvor meget du ejer og hvor meget du virkelig brug for. Lagring af årstidens tøj andre steder i løbet af off sæson vil også hjælpe.

Hvis der ikke findes et skab, skal du bruge en hel væg til en organisering område. Ikke alene vil det hjælpe med opbevaring, men det vil bidrage til at gøre rummet synes større. Stabling reoler ville være et eksempel.

Decor

Der er mange måder at gøre et rum synes større med de rigtige farver. For sengen, skal du bruge et enkelt design til sengetæppe. Lyse farver hjælpe hjælpe skabe varme. Lyse farver kan bidrage til at gøre rummet føler luftige. Spejle kan også gøre rummet synes større.

Elektronik

Et vægmonteret TV ville spare plads i et lille soveværelse. Væg monteret reoler kan også spiller ind for stereoanlæg. At holde som lidt gemt på gulvet som muligt vil hjælpe med plads og opbevaring.

Maling

Mens farve maling på værelset ikke vil hjælpe med opbevaring, det vil bidrage til at gøre rummet synes større, og vil hjælpe, hvis du bruger en mur for opbevaring. Neutral, lys væg farver kan gøre et rum føler mere åbne og luftige. Mørke farver vil vedlægge en plads og gøre det føler sig mindre.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com