Hvordan til at fjerne kat urin i et tæppe af Damprensning

May 30

Hvordan til at fjerne kat urin i et tæppe af Damprensning

Kat urin er notorisk vanskeligt at komme ud af tekstiler, tæpper og møbler. Selv når selve pletten er fjernet, meget stærk, ammoniak-lignende lugt af kat urin kan blive hængende i en længere periode af tid. En række forskellige muligheder er tilgængelige til at fjerne kat urin pletter og lugt, og en af dem er en damp renere. Mens en damprenser ikke er den ideelle måde at fjerne lugt da fugtigheden tendens til at forværre duft, der er måder at minimere dette problem, og damprensere er gode til at fjerne pletter.

Instruktioner

•Pour bagepulver over området i pet pletten, og lad det sidde i flere minutter.

•Spray en kombination af hvid eddike og varmt vand på pletten i en 50/50 blanding, og lad det sidde i flere minutter. Eddike vil reagere med bagepulver og få det til at boble som det opsuger ind i tæppet.

•Køre den en damprenser, der bruger et enzym renere over pletten. Enzym renere vil hjælpe med at nedbryde de resterende urin i stedet at dække det op med duft. En professionel service kan også gøre dette, da de sandsynligvis har bedre udstyr.

•Sæt en tung fan nær pletten, og sigter det mod stedet til at udtørre hurtigere.

Tips & advarsler

  • Undgå enhver ammoniak-baseret rengøringsmidler på pletter, fordi de vil forværre duft og gøre dit kæledyr mere tilbøjelige til at tisse der igen.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com