Den bedste måde at fjerne Jasmine Ground Cover

December 19

Jasmin jorden dækker er både elskede og hurtigt voksende måtter af dybt grønne blade. Hurtig oprettelse, rige farver og duftende blomster er fremragende egenskaber, men den kraftige vækst vane kan være svært at stoppe når jasmine bliver etableret i jord. Den mest komplette og mindst skadelige metode til fjernelse er manuelle og vil kræve nogle strafarbejde for et par timer eller mere og derefter lys, men konsekvent vedligeholdelse over tid til helt udrydde planten fra din jord. Herbicider kan bruges men ofte gøre langsigtede skader på jorden når de anvendes i doser tilstrækkelig til at standse Jasmin.

Forbered jorden & indsamle dine værktøjer

Dagen før du begynder din jasmin fjernelse projekt vand området dybt at blødgøre jorden og løsne rødder for at gøre rodløshed helt intakt planterne nemmere at gøre. Samle din have handsker, en hånd murske, en lang-håndteres spade eller lille skovl, en rake og skrald poser eller en skraldespand. Jasmine kan nemt blive komposteret men du bliver nødt til indkøbsvogn det væk fra området først.

Jord Clearing dag

Begynde din indsats for fjernelse af ifører din handsker og gribe en flok af jasmin LUN mod jorden og trække op og ud med din kropsvægt bag det. Planterne bør begynde at komme op med rødderne intakt med kroner og runner vinstokke. Trække sig ud så meget som du kan på denne måde. Gå tilbage med din murske, spade eller skovl og håndtaget ud de stædige planter til overfladen af jorden hvor du kan samle dem op eller rake dem og kassér.

Vedligeholdelse trække

En gang om ugen, for et par måneder tid efter den vigtigste removal session, gense området og trække op nogen nye jasmin vækst, som du kan se. Forstå anlægget på linjen jord og trække op og ud fra jorden af rødderne. Altid kassere alle plantedele i kompost bin eller skidt at forhindre dem i re rode i jorden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com