Vækststadierne af Papaya

December 19

Vækststadierne af Papaya

Sød, musky papaya frugt er hjemmehørende i Central- og Sydamerika, men nu vokser overalt i den tropiske verden. Træ-lignende plante fjedre hurtigt fra en af hundredvis af skinnende sorte frø i en papaya frugt. Ligesom mange tropiske planter vokser papaya hastigt, nå højder på 10 fødder og sætte frugt i det første år.

Frø spiring

Papaya frugt er fyldt med hundredvis af sorte, skinnende frø omkring 1/8 af en tomme i diameter. Efter at have fjernet frø fra papaya frugt, vaske af alle spor af kødet. Tør frøene i en cool, dim værelse for to til tre dage før plantning. Papaya frø kan plantes direkte i haven eller startede i potter. Så længe temperaturen er over 65 grader F, vil frø spire i to til fem uger.

Vækst og løv

Papaya planter ligner træer, men dette hurtigtvoksende tropiske er en urteagtig plante. For at nå højder på 10 fødder med en kuffert 1 fod i diameter i det første år, er bagagerummet faktisk hule. De store blade er mørkegrønne, ribbet, og palme formet. Hvert blad stilk er hule og vokser direkte fra center stilk. Et blad stilk understøtter et stort blad.

Blomster

Papaya blomster er 1 til 2 inches lang, cremet hvid og trompet formede. Blomsterne vokser direkte fra center stilk nær det sted, hvor bladene opstår. Enkelte papaya planter kan have hanblomster eller hunblomster både mandlige og kvindelige blomster. Papaya planter begynder at blomstre inden seks måneder efter plantning. Blomsterne tiltrækker sommerfugle og kolibrier. Når blomsterne fade, begynder en lille, grøn, papaya at udvikle på webstedet.

Frugtsætning

De kvindelige planter er dem, der producerer frugt, selv om nogle af de mandlige og kvindelige planter også producere. Avlerne plante to eller tre papaya planter i håb om at man vil frugt effektivt. Papaya planter tage alt fra seks til 12 måneder at modnes og producere frugt, Ifølge Purdue University. Papaya frugt vokser på overalt fra 6 til 15 inches lang, afhængigt af sorten. Som frugten modnes, bliver den mørke grønne hud et rige orange farve.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com