Hvordan man opbygger en fast reol

December 19

For at maksimere lagerområde i dit hjem, kan du bygge en simpel version af en fast reol. Med et par enkle værktøjer og en kort periode, kan en gør-det-selv tackle dette job med meget lidt besvær. Læs videre for at lære hvordan man opbygger en fast reol.

Instruktioner

•Indstil højden og bredden af den faste reol du ønsker at bygge. Tag din endestykker og skær 45-graders vinkel på hver ende. Den nemmeste måde at gøre dette er at bruge en indramning firkantet eller en måling square. Gentag denne proces på den øverste og nederste stykke. Dette giver dig et billede ramme gering på alle fire hjørner.

•Lay din to lodrette udenfor stykker side om side. Måle afstanden mellem hver hylde. Hylderne er normalt mellem 12 og 16 inches fra hinanden.

•Brug dine evner så eller bordet så for at skære din dado leddene i din endestykker 1/3 af måden, din tomrum. De er normalt 3/4 af en tomme lang.

•Applicer trælim på din ende, top og bund gering leddene. Søm med fire-penny finish negle. Dette giver dig din ydre ramme, når du opbygger en fast reol. Måle din hylde længde, som du vil tilføje i din dado åbning. Cut hylder 1/16 tommer under målingen. Lim og fastgør med fire-penny finish negle.

•Lay enheden fast hylde på sit ansigt. Måle længden og bredden. Klip en 1/4 tommer stykke krydsfiner til at passe. Bruge en indramning firkantet cirklens enheden. Læg 1/4 tommer krydsfiner på bagsiden og negle på plads. Space dine negle ca hver 4 til 6 inches fra hinanden.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com