Hvordan til at plante en japansk ahorn busk

May 30

Japansk ahorn buske (Acer palmatum) er langsomt voksende løvfældende planter at nå 15 til 20 fod høje. Disse buske vokser godt i USDA plante hårdførhed zoner 5 til 8. De store blade består af fem fingre dybt fligede med tandede kanter. Denne Busk er tilgængelige med grøn, lilla, røde eller brogede blade, som vende orange, lilla, rød eller gul i løbet af efteråret. I maj og juni, små røde eller lilla blomster vises, og busken modnes med en naturlige runde form. Japansk ahorn buske er plantet som udstillingsvindue planter.

Instruktioner

•Tag græs, ukrudt og snavs fra en plantning site i filtreret skygge. Vælg en placering med fugtig, god dræning jord. Løsn jorden med en skovl til dybden af 24 inches og en bredde, der er fem gange så rodklumpen.

•Spread 8 til 12 inches af kompost, godt rådnet gødning eller strimlet bark over området plantning. Bland dette organisk materiale i løsnede jorden at give busken en kilde til langsigtet næringsstoffer. Tilsætning af organisk materiale øger også fugt-bedrift egenskaber af jorden. Rake jorden, glat og niveau.

•Dig et hul, der er 2/3 så dybt som rodklumpen og tre gange så bred. Skrab siderne af hullet med kanten af skovl til rå det. Dette forhindrer jordpakning, som fælder rødder i hullet og giver rødder toeholds til at hjælpe dem til at vokse ud af hullet.

•Klippe container ud rodklump med en skarp kniv. Brug kniven til at skrabe sider af rodklumpen at frigive små feeder rødder. Dette tilskynder rødder vokser udad.

•Sæt roden bolden i hullet og justere niveauet, så rodklumpen stikker over jorden. Tilføje eller fjerne jord fra bunden af hullet, indtil busken er placeret korrekt.

•Fyld hullet med jord, stampemaskiner det omkring rodklump hver par inches. Fyld hullet med vand, når busken er halvfuldt og lad det trække. Færdig med at fylde hullet med jord og fast jorden ned omkring rodklumpen, så at det skråninger nedad fra stammen til jordoverfladen.

•Kapacitet området grundigt indtil jorden er gennemblødt og slog sig ned. Spredes et 2-tommer lag af flis under baldakinen af busk. Dette vil holde væksten af ukrudt og græs ned og mindske behovet for slåning under busk, som kan skade rødderne.

Tips & advarsler

  • Japansk ahorn buske vokser store og har brug for trimning for at holde deres størrelse under kontrol. Forme busken med sakse, mens den japanske ahorn er hvilende i foråret.
  • Japansk ahorn buske har brug for beskyttelse fra sent forår fryser og høj-vind storme. Holde denne busk fugtige så godt da det ikke er tørke tolerant.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com